Trofeus també al Dogs in Need

dinlogo201608 DINAS TrofeusEl Dogs in Need és una competició benèfica que aquest any celebra la seva vint-i-cinquena edició on es troben més de 2000 gossos que competeixen durant tota una setmana sobre 14 pistes. Com molta gent fa aquesta prova després de l’Intenational Festival del Kennel Club el dilluns es destina al trasllat i la competició comença l’endemà.

Dimarts i dimecres és fan diverses proves però quatre d’elles (de mini i midi) son selectives per la final d’aquestes categories que es fa dijous. De la mateixa forma de les proves de divendres i dissabte n’hi ha quatre que son selectives per la final de gossos grans que es disputa diumenge.

Tal com indicàvem, després de les proves selectives de dimarts i dimecres, en Drac, la Striptease i l’Ela van quedar seleccionades per la final de dijous. Només aconseguir ser-hi ja és un gran resultat però, a més, la Neus i l’Ela gràcies a una pista a zero en la final van aconseguir quedar classificades en segon lloc en la final, i això que la gosseta està encara recuperant-se d’una intervenció recent. Molt ben fet per totes dues!

201608 DINAS Ela201608 DINAS Podi Ela

201608 DINAS Drac201608 DINAS StripA banda de les finals en mida petita i mitjana també en Drac, la Striptease i la mateixa Ela han aconseguit trofeus en diverses de les proves que han disputat.

En mida gran la Diana i la Coma també han aconseguit classificar-se per la final de diumenge. No està gens malament per un país on el nivell en standard és molt alt i pràcticament tots els gossos de mida gran son border collie.

Podeu veure unes fotos interessants de la Diana i l’Elisenda amb els seus gossos en la crònica del jumping per parelles on van quedar terceres i que publicarem en breu.