Túnels a dojo pels mini/midis del Cànic

ClàudiaEl dia començava amenaçant pluja a Badalona. Els minis del Cànic començaven el primer torn de reconeixement de pista amb la responsabilitat de treure l’entrellat de l’enrevessada pista del Badatunel proposada pel malvat jutge Sabini i marcar el camí als seus companys midis i estàndards.

La Marta i la Sasha, aquesta simpàtica Westy, trencaven el gel i queien immediatament en les trampes dels túnels infinits de la prova. Eliminades però contentes.

Després era el torn de la Clàudia i en Lerwick, un sheltie molt guapet que es presentava en societat. La pluja que començava a caure presagiava el pitjor: un magnífic quiet a la sortida i patapam! eliminats abans del segon túnel! Tot i això van acabar la pista contents i motivats i van demostrar que són un binomi molt cuqui i amb molt de futur.

 JBB8827Tot seguit era el torn dels midis, amb l’agradable sorpresa de veure en Xavier a l’altre banda de la tanca: l’acompanyant transformat en guia!

Els del Cànic estaven representats per quatre binomis: el Xavier va demostrar que el talent de l’Elisenda és 100% genètic i, bo i perdre el pulmó dret entre els túnels 6 i 7, va fer una master class amb l’incombustible Drac. El pulmó esquerre se’l va reservar per sortir més tard amb en Morgan.

En David i la Winter, tot i ser un equip inexpert, van acabar la pista amb alguna refusada. La Winter, gos d’aigües, a part de molt bonica és una gran promesa del club.

L’Estel va sortir convençuda de què aquelles rectes infinites amb en Tabboo esdevindrien impossibles i així va ser: aquest berger descarat, harmoniós i extremadament ràpid va fer la pista en l’ordre que va creure convenient, sense fer gaire cas de l’Estel, que el seguia per la pista amb el seu etern somriure, ni del malvat jutge Sabini, que no va numerar els obstacles en el mateix ordre que en Tabboo. En tot cas, showtime del bo com sempre!

També van sortir la Carme i l’Striptease, que aquest cop no van poder ajustar-se al seu estil discret i elegant, la diabòlica seqüència de túnels els va fer recorrer a tota mena de recursos però van aconseguir completar el recorregut el que ja era tot un éxit.