Un agility molt complicat ens posa a prova en DH

Despres de sortir de gresca dissabte, el que ve més de gust l’endemà es matinar per anar a competir a Reus.

Nosaltres ens hem pres el luxe de fer-ho i encara hem arribat amb prou temps per veure a en Morgan que en aquesta ocasió era l’únic representant del club en primera divisió, i poder gaudir de la seva companyia. L’Elisenda ens ha explicat que en el jumping en Morgan ha tirat el primer pal per no fer el quiet i que en l’agility -per cert molt xungo- s’ha eliminat per entrar al túnel al reves després d’esperar al seu guia. L’Elisenda, però, estaba molt contenta per la bona conducta i les bones zones del seu gos.

201810 Neo Ela 201810 Neo Drac Després ja ens ha tocat als de DH. La pisteta estava més arregladeta, mantenint el punt complicat però afegint-ne uns quants més. Per que en us feu una idea, bo i ser la màxima categoria de competició, en mida S no hi ha hagut cap recorregut a zero, en M només quatre, un d’ell en Drac amb només una mica de penalització de temps, i en L només un gos.

Us l’explico una miqueta: només començar teníem dos salts no aliniats i un túnel curt sota la pasarel·la, ben atravessat al mig. Al darrera una rampa ben encarada al túnel que lògicament no s’havia de fer però si un salt que estava una mica tort. Sortir alhora que el gos era gairebe un suïcidi de fet crec que a l’unica a qui li ha sortit així ha estat a L’Elisenda.

Amb l’Ela hem fet un quiet davant del primer salt i jo, la Neus, me’n ha anat a esperar-la darrera del túnel sobrepassant la passarél·la. Això tenia el risc que l’Ela no fés el segon salt, ja que, com tots sabeu, l’Ela busca sempre el costat dret dels salts i això complicava la seva línia d’execució. Ha superat aquest tram com una campiona però després s’ha eliminat en un altre punt sortint d’aquest túnel petit en direcció a un altre túnel que no era el que calia. Com a consòl hem de dir que és el mateix punt on ja havia caigut una mica abans en Morgan. Que hi farem!

201810 Neo Taboo201810 Neo Cora 5L’Estel ha provat la mateixa tècnica amb en Taboo però ell no estava disposat a esperar a que l’Estel fos a lloc i s’ha saltat el quiet anant a tota velocitat cap a la passarel·la on, a més, ha trobat un super premi a terra. La Juli ha provat de sortir amb la Cora i tot ha anat bé fins que la Cora ha vist que la Juli es separava per sobrepassar la passarel·la així que … cap a tocar la zona! que potser és el que cal, així que un altre eliminat. No passa res, l’ambient és molt bo i ens ho estem passant molt bé.

Ara toca el jumping,  aquest era molt facilot i permetia córrer molt, Aquí l’Ela, veient que seria impossible entrar en el temps i després d’una gran pista, ha decidit que ella no saltava el castell. La Neus ha decidit respectar-li però el jutge no ho ha vist bé i ha decidit eliminar-la. En Drac ens ha fet un recorregut molt bo i molt ràpid, acabant fent una mica de penalització per temps pero quedant tercer de la classificació general. En Taboo, encara una mica molest per la injustícia de la primera mànega, ha fet un gran jumping, guanyant la mànega i fent penalitzar a molts per la gran velocitat que ha desenvolupat. La Cora també ens ha fet una gran pista penalitzant una mica en temps però aconseguint sumar alguns puntets per la final.