Un altre mon

201801 Vigo PinyaPrimera selectiva de la nostre vida agilitysta i “ojo que esto engancha”… L’ambient es brutal i la tensió es respira des de que entres al pavelló, en aquest cas IFEVI  a Vigo. Res a veure amb una prova normal, difícil d’explicar, millor viure-ho. Tot agilitysta hauría de participar almenys un cop en aquestes proves. Al final es tracta d’anar a un Mundial i, vulguis o no, aquest petit detall és present a cada racó del pavelló ja que tothom surt a per totes.

Els estàndards van començar la selectiva amb l’agility. Es brutal veure el nivell que hi ha, tant als gossos com els guies, i com tot es deixideix en menys d’un segon ja que cada gir i cada metre de pista és decisiu.

Els petits vam començar també amb l’agility. Amb la Piña vàrem sortir molt concentrats i la pista anava molt bé, tocant totes les zones. Llàstima que, per marxar abans d’un túnel, la Piña em va sorprendre i en comptes d’entrar el va saltar! Lo nunca visto!!! Mea culpa sens dubte i acabem l’agility amb dues refusades.

El jumping era una pista molt fluÏda amb una entrada a l’eslàlom força compromesa per tothom. Bo i que la Piña va entrar bé, va decidir sortir-se a la tercera porta i, en intentar reconduir la situació, va entrar a un túnel molt llaminer que hi havia casualment per allà. Una llàstima ja que la pista estaba sent bona i rapidissima.

Diumenge teníem el mateix ordre: estàndard, midi i mini.

En l’agility la Piña anava molt més esverada que dissabte  i vàrem acabar amb dues faltes a la passarel·la i la rampa.

Vàrem fer el jumping amb bona conducció, fluïdessa i  velocitat, però aquí qualsevol errada passa factura i, amb aquesta bèstia blanca amb parx a l’ull que intento conduir a la pista, més encara. Total que en un salt no ben marcat per la.meva part el varem fer al revès acabant amb un eliminat com a resultat.

Resumint: una experiència bestial competint amb i contra els millors , molta feina per fer, molt camí per endevant i molt marge de millora. Aquí cada pista es un màster i això és el bonic i adictiu d’aquest ESPORT: que quan et penses que ja ho fas tot bé i que ho comences a saver tot, una pista et torna a possar de peus a terra!!

A seguir treballant , aprenent i millorant!!!

Ens veiem a Huelva!!