Un bon final d’any

FishPatumA finals de desembre, a un pas del final de temporada RSCE, encara hI havia diversos equips pendent de consolidar la seva classificació pel Campionat d’Espanya.

Així en la darrera prova disputada a Catalunya, en Sam, la Neus i en Marc volien aconseguir algun punt més per consolidar la seva classificació per la final (a l’espera també d’un canvi de criteri pendent de confirmar).

En aquella prova, a Rivalcan, en Marc va aconseguir un dels dos agility que li mancava, quedant només a un agility de la seva classificació. La Collie i la Patum no van sumar l’agility però es van beneficiar finalment del canvi de criteri que s’havia anunciat amb el que van aconseguir anar a la final.

Ara bé, en aquella prova si que es van aconseguir, altres fites rellevants. L’Eva i en Fish van emportar-se el trofeu al millor equip del cap de setmana i es van emportar un premi ben suculent. També la Patum va emportar-se el jumping especial “caganer” en la seva categoria, compartint podi amb els guies més destacats de Catalunya.

MiaAixí només en Marc i la Mia havien quedat a un punt del Campionat d’Espanya però això no va aturar al nostre intrèpid company. A Saragossa no celebren el Sant Esteve (aquí tampoc massa amb això de les pandèmies) i organitzaven una prova diumenge 26 així que … Carretera i cap a Saragossa.

Els hi va anar prou bé i van aconseguir fer l’agility que els hi mancava. Es un gran resultat per un equip que tot just va començar a competir aquest darrer any i que està demostrant una gran fiabilitat i determinació. Enhorabona per la vostra feina, Marc!

I ara, a veure que tal se’ns dona el 2022.