Un cap de setmana esPEIXtacular!

201803 Fonts Podi Fish 2201803 Fonts Podi Fish201803 Fonts Podi Drac 2201803 Fonts Podi DracDissabte a la tarda plovia i feia vent i fred amb el que tots els agilitistes de la competició estaven resguardats sota un trosset de pont per protegir-se de les inclemències del temps.

Vam començar amb un agility força assequible tot i una pujada a la rampa amb creativitat. Tots van fer molt bones pistes però la Lola va decidir que la baixada de la passarel·la no calia tocar-la. La Collie va fer una pistassa però al tirar un palet en Sam va decidir treballar zones. En Morgan, sempre original, va aconseguir eliminar-se en un túnel que nomes podia ser trampa per ell i en Drac, en Jake i en Fish van treure’s punts amb velocitat. Menció especial per aquest últim que va encarar la rampa de la forma més complicada però òptimament.

El jumping tampoc semblava especialment complicat però no tothom va aconseguir punts fàcilment. La Collie va tirar dos pals, en Morgan va refusar l’eslàlom i en Drac i en Jake, tot i fer-lo a 0 no van aconseguir punt de velocitat. La Lola i en Fish, espectaculars sí que van obtenir aquests preciats punts. 

Aquestes actuacions van pujar en Jake a tercera posició del podi, en Fish a segona i en Drac a primera posició. 

L’endemà, per sort, ja feia solet, però no ens vam treure de sobre ni l’aire ni el fred.

La Mònica se’ns va posar malalta i ja no va poder competir diumenge. La resta de la troupe es van trobar amb un agility que demanava molt control despres de la passarel·la i hi va haver de tot. En Drac, amb una passarel·la justeta, va obtenir un 0 amb velocitat, el seu germanet Morgan ho va intentar però un salt exquisit el va fer eliminar-se per acometre un obstacle que no tocava. La Collie, just havia superat aquell punt in extremis quan va repetir un salt de tornada, eliminat-se i la Lola, seguia encaparrada de que la passarel·la de baixada, no cal tocar-la. Però per la resta, van fer una pista espectacular.

I en Fish? Doncs en Fish pim, pam i punt.

 JBB3544El Jumping era tècnic i on s’havia de correr el just i necessàri, ni més ni menys. En Drac va obtenir de nou un 0 sense velocitat però va aconseguir repetir de primera posició al podi de midi. La Lola va tenir una estona de despiste que la va fer penalitzar i en Morgan no va entrar en un túnel atropellant la seva guia contundentment i obtenint un refús.

I què tal els germans Pérez-Sanchez o Sanchez- Pérez? La Collie, tots sabem que és una màquina i quan ja havia tirat un palet va pensar que aquella falta no tenia cap gràcia, i com que sempre hi podem posar un punt d’originalitat, va decidir saltar un salt per la ala, i així fer pensar una mica al jutge i al personal. Això li va comportar una refusada però va aconseguir l’admiració del públic.

En Fish volia acabar el cap de setmana rodó i ho va fer, pista 0 amb velocitat i pujant a podi d’estandar en 1a posició. Com hem dit, un cap de setmana esPEIXtacular per aquest equip.

Fish i Eva, enhorabona per totes aquestes pistes. Us ho mereixeu!