Un podi del tot verd

202302_Ebre_Podi_DH_SCom sempre baixar a la competició del Ebre es un plaer. Un entorn fantàstic i molt bona gent.

Varem començar amb la prova de DH, No erem gaires participants però els que hi erem ens varem esforçar molt per tenir bons resultats.

Les pistes que ens va plantejar el jutge ens hi acompanyaven: molt ràpides amb punts de dificultat que feien que no baixessim la guardia.

Al pòdium final en mida petita i vàrem tenir a la Taxi, en Loki i la Patum. Tots varem sumar uns quants puntets per la copa que ja ens venien be.

La Taxi, com ens te acostumats, va anar molt ràpida. Al jumping va fer un cero i a l’agility un parell de faltetes, crec recordar que una zona i un palet.

En Loki, també va fer el jumping perfecte molt ràpid. A l’agility també va fer dues faltetes: la zona de la rampa i passarel·la i el típic refus al balancí quan hi arriba amb en Josep a l’esquerra. Que hi farem, aquest gos és un cas!

La Patum va fer un jumping sense errors ni que amb una mica de pèrdua de temps. L’aglilty, en canvi, va ser un desastre. Van acabar eliminades per culpa de la Neus que no estava ben situada combinat amb una rebel·lió de la Patum amb els gira. Es veu que avui no tocava fer-los. Al final, però, super contentes amb una seqüència a distància que ens va quedar molt be.

Per no ser menys, els dos gossos de mida intermedia que representaven al club també van pujar al podi.

En Fish, amb un jumping molt bo i alguna penalització a l’agility va acabar al segon lloc i la Winter amb algun problema per l’alçada dels salts va estar tercera.

202302_Ebre_Winter202302_Ebre_FishEn resum, un diumenge divertit amb poqueta però molt bona gent.

Fins la propera