Un podi “verd total”

202310_Baix_TasmaniaEn la prova de segona divisió de diumenge passat al Baix Llobregat la Tasmanià va sortir molt centrada i va fer un jumping molt ràpid i sense cap error on va quedar primera. Després a l’agility no va tenir tanta sort.

La Khali i la Clowdy van fer la mateixa puntuació: una falteta en el jumping i un eliminat a l’agility.

En primera divisió varem presentar a la Kira i la Brisa. Totes dues van eliminar-se al jumping i a l’agility la Kira va fer una refusada i la Brisa va penalitzar per temps.

En divisió d’honor varem començar per un jumping una mica enrevessat que només va aconseguir acabar a zero en Loki, La Taxi va fer una falteta i la Lluna una refusada. La Thai va eliminar-se per un TRM molt exigent i la Pia i la Patum també van acabas eliminades.

La pista d’agiiity era una miqueta millor i la Lluna, la Pia i la Thai la van fert molt be, a zero de penalització. La Patum va fer una refusada ja us podeu imaginar per cula de qui i en Loki i la Taxi es van eliminar.

Al final varem acabar amb un altre podi complet del Cànic amb la Lluna en primer lloc, en Loki en segon i la Pia en tercer lloc. Mes puntets pel nostre equip.

Ara toca descansar i preparar-se per la propera que ho hem de fer molt millor.

202310_Baix_Clowdy202310_Baix_Khali