Una altra visió de les pistes de la Noa i en Loki

Despres d’un mati de lliga i de preparació de la prova que organitzem diumenge, anem cami cap a una competició al Vallés. Qué te d’especial aquesta prova? Doncs be, que hi debuta la Noa amb en Didac.

201611 Valles Noa4Per començar cal mesurar a la Noa. Ja sabeu com va ella sempre d’estupenda amb la seva estarrufada melena; el cert és que això no ajuda gaire als jutges a l’hora de veure-ho clar, pero els ferros no enganyen i toquen a terra perfectament amb el que li toca còrrer dins la categoría petita.

201611 Valles Loki2Arriba L’hora de la veritat amb la primera manega del nostre estimat Loki. Va fer una pisteta amb alguna penalització pero res com el que ens te acostumats, per tant molt contents. Després va sortir la Noa en el seu debut fora del club. Va començar molt decidida ella, ni que ja va notar que el balancí no era el mateix de casa. Ara, el que no ens esperavem és que els porcs que hi ha a la finca veina es possesin a cridar just quan tocava entrar al túnel. Això, afegit a que hi havía dues persones d’equip de pista mirant, la va ser massa per la Noa que va decidir que aquell túnel era un perill. Al final va entrar ni que després ja no va voler pujar la passarel·la, però no passa res la seguent anira millor.

La segona pista era una mica mes complicada que la primera. La primera en sortir va ser la Noa que ja no estava tan espantada. Va entrar al túnel sense problemes pero el balanci ja va ser una altra cosa. No passa res, hem de generalitzar l’aprenentatge.

Despres va sortir en Loki que ens va fer un parell de tonteries de les seves com sortir volant del . De fet era culpa del balanci ja que ni es va moure, quina manca d’educació si algu et puja a sobre s’ha de baixar.

Al final ens va sorprendre que en Josep i en Loki van acabar tercers en categoria petita pel que ens vàrem endur cap a cas la llangonissa que donàven de premi. Que us haig de dir … està boníssima.