Una mànega bé val un podi

20220130 17192820220130 171829El darrer diumenge de gener van anar a Reus cinc gosses de primera divisió: Striptease, O’Neil, Nugget, Mia i Mel i quatre guies: Carme, Mercè, Marc i Ezequiel. Entre tots vàren aconseguir 3 podis: dos segons i un primer lloc.

Primerament es va disputar el jumping sobre un recorregut un tant llarg, 22 obstacles, i amb bastants punts exigents, salts per darrera després d’un túnel i bucles per treballar memòria.

En mida midi tant l’Striptease com la Nugget i O’Neil es van eliminar. En mida L i XL la Mia i en Marc van fer un recorregut perfecte, guanyant la manega. La Mel i l’Ezequiel també van completar el circuit a zero però una mica mes lents. Així que vàrem posicionar-nos primer i segon a la classificació parcial.

En l’agility mida midi l’Striptease va completar el circuit amb dues refusades, la Nugget es va eliminar i finalment la O’Neil va fer un circuit perfecte a 0, guanyant la manega i aconseguint un punt d’ascens.

En la mida L i XL ens vàrem eliminar tots dos, la Mia en fer un túnel que no tocava i la Mel en entrar als pals quan no calia.

Com que l’agility va ser força selectiu pocs gossos van completar el recorregut, així que el resultat final de la prova va ser que la O’Neil amb la Carme van ser segones al podi, la Mia amb en Marc van ser primers i la Mel amb l’Ezequiel segons. Bons resultats en un dia difícil per a tothom.