Pia, Lluna … uns equips de primera

302303_Neo_Podi_1DCom em van designar a dit els compis de 1D per haver guanyat, aqui va la crónica !

Reus, día assoleiat i molt ventós que va donar alegríes a molts del Canic

En primera divisió, un encertat canvi en l’ordre de sortida habitual va deixar algunes pistes amb paranys no reconeguts i això va permetre que la concentració i l’encert augmentesin.

Dues pistes a zéro i una bona velocitat van portar a la Pia i la Marta a la primera posició i a la Lluna  i en Robert a la segona, Tots dos ja amb els punts per promocionar a DH.

L’Eugenia amb la Brisa va fer un bon zero al  jumping i ja li falta poquísim per l’ascens!! Després , però, a l’agility hi havia tants tunels que fins i tot l’Eugènia va perdre el compte i en va fer un de més, eliminant així a una Brisa molt obedient…

La Monica i en Jake al jumping es van eliminar, després d’una pistassa, al penúltim salt per culpa d’un peu poc expressiu. De l’agility ens quedem amb que van fer totes les zones de forma impecable… Malgrat una manca de força en l’ordre d’un enrere (un altra cosa a treballar) els va portar a l’eliminat…

Aquest mateix enrere a l’agility va eliminar a la Mel i l’Ezequiel que ja venien d’un jumping amb només una refusada però que els va fer sumar temps.

En definitiva, un manat de bones experiencies ! A seguir!