Verd total al podi de divisió d’honor

Triplet del Cànic en mini i primer lloc en intermedi. Tots els participants del Cànic al podi en divisió d’honor a la prova de La Daga

Triplet al podi: Marta amb Pia, Neus amb Patum i Josep amb Loki
Triplet al podi: Marta amb Pia, Neus amb Patum i Josep amb Loki
En Marc i la Mia han guanyat en intermedi

Aquest darrer diumenge s’ha disputat la primera prova de la temporada al club La Daga de Lleida.  En divisió d’honor i categoria petita hem comptat amb la incorporació de dos nous equips: en Robert amb la Lluna i la Marta amb la Pia. Això ha reforçat el nostre equip en la màxima categoria de la competició catalana.

En aquesta primera prova ja ha quedat clar que el del Cànic és un equip molt competitiu. La Neus i la Patum han guanyat el recorregut de jumping i en Josep i en Loki el de l’agility.

Sumant les dues mànegues el Cànic ha ocupat totes les places del podi. La Marta i la Pia, que s’estrenaven a la categoria, han estat les guanyadores, la Neus amb la Patum segones i en Josep i en Loki tercers. En Robert ha acabat quart i, per tant, ja sense lloc al podi.

També presentàvem un equip en categoria intermèdia i també ha estat determinant. En Marc i la Mia han guanyat la prova gràcies al seu segon lloc al jumping i el primer lloc en l’agility.