Vilallonga 2018

Ja ha arribat la competició més esperada del any. Tornem a gaudir d’un entorn espectacular a Vilallonga de Ter on, qui mes qui menys, mira d’aprofitar aquesta data per poder fer unes mini vacances i fer el que mes ens agrada: agility. I tot en un pack, que més es pot demanar?

Dissabte

 201807 Vilallonga joc201707 Vilallonga ExcursioCom ja és tradició, dissabte al mati vàrem aprofitar per fer una excursió, uns una miqueta més llarga que altres pero tant gossos com guíes varem disfrutar de la tranquil·litat de la muntanya. Després migdiada o una estona de jocs de taula i, al capvespre, una feina que no agrada massa: descarregar els obstàcles de la furgoneta, això si, seguida del premi de poder entrenar una mica abans de muntar la pista del diumenge.

Un cop feta la feina gran pel diumenge, a sopar d’hora i a dormir aviat que demà serà un gran dia ,,, O a tirar de xerrada i partideta segons cadascú.

Diumenge

 En Cesar i l'Atlas En Jordi i la VipperL’endemà vàrem començar molt aviat i abans de les 8 ja estavem completant el muntatge i donant els darrers retocs.

Aquest any teníem uns quants gossos que competien per primer cop en una prova oficial. Del nostre club teníem a l’Atlas i a la Vipper; tots dos ho vàren fer molt be. Es nota la feina que han fet, encara queden molts detallets per acabar de polir pero mica en mica van millorant.

 JBB2805 JBB2796 JBB2793 També va correr la Rita, més experta i que ja ha pujat al podi en ocasions.

Aquesta vegada la Rita, gràcies a dos bons recorreguts, va guanyar la prova en la seva categoria. Aquesta gossa cada cop dona més canya!

 JBB3185 JBB2817 JBB2844Plantejades les pistes de grau 2,varen ser molt ràpides amb alguna trampa que va fer que molts participants resultessin eliminats. En Fish, que està demostrant una gran eficàcia, va guanyar la mànega d’agility i la Collie la mànega del jumping amb una velocitat espectacular. El primer lloc en la final de mida gran va ser, però, pel nostre impetuos Morgan que cada dia va millor.

 JBB3197 JBB2834 JBB2861Consierant els gossos mitjans el guanyador va ser en Jake que va fer dues grans pistes i en tercer lloc va ser per en Loki que aquest cop no va eliminar-se i va acabar les dues pistes. En la categoria de petits la única representant va ser l’Ela que va aconseguir posar un jumping a la saca.

Les pistes de grau 3 eren molt més exigents pero tant ràpides o més com les de grau 2. En aquesta categoria l’unic representant del club era en Taboo que va resultar eliminat en les dues manegues i és que hi havia uns tunnels molt temptadors que no es podien deixar de fer.

 JBB3252 JBB3268 JBB3281 JBB3291Aquest any per primera vegada hem fet un pre-agility i ha estat una gran experiència. Hi han participat la Chloe, la Winter, l’Athos, en Lerwick i altres gossos joves d’altres clubs. Tots ho han fet molt bé i el més important ha estat el fet de fer les pistes en altres ambients i amb gent diferent.

Despres de tot això toca anar a dinar amb molt bona companyia i a descarregar la furgoneta amb els obstàcles al club.

Us asseguro que, despres de tanta feina, això és el que mes mandra fa, pero nomes marxar d’allà ja tenim ganes de tornar-hi. L’aire que s’hi respira, la tranquil·litat i la companyia fa que tot sigui una gran experiència

 JBB2932 JBB2958Hem d’agrair a l’Ajuntament de Vilallonga que ens tracti tant be i ens deixi gaudir d’unes instal·lacions tant bones. També a tota la gent del club que s’hi ha desplaçat per poder donar un cop de mà i o per competir, compaginant-ho tot. També a tots els competidors d’altres club per venir a gaudir amb nosaltres d’aquest gran dia i com no al jutge, Nick Robson, per les seves pistes.

L’any vinent més i molt millor.