Vilallonga 2020

202007 Vilallonga StripAquest any la prova ha estat una mica diferent: amb molta feina d’organització per la situació actual però amb molta il·lusió de retrobar a tota la gent i fer-ho en un entorn idíl·lic.Això si, la rentrée l’hem fet “por todo lo alto”: tres dies, quatre jutges, dues pistes diferents i, a més, un KO de túnels. Tot plegat una gran experiència, us ho explico una mica.

La primera aventura va ser fer entrar dues pistes completes, una pila de túnels, gairebé 40 sacs força pesats i moltes més coses dins la furgoneta. Va ser com un puzzle en 3D amb peces gegantesques però al final ho vàrem aconseguir. Crec que si hi arriba a entrar una mosca no arriba viva a Vilallonga per manca d’aire així que, un dia abans de l’habitual, cap a Vilallonga.

Un cap allà, l’Ajuntament de Vilallonga de Ter -que son uns cracs- ja ens havia preparat totes les instal·lacions, els trofeus, els gels … Tot perfecte perquè no tinguéssim cap problema i a partir d’aquí nosaltres, amb tot el nostre equip humà , vàrem vetllar en tot moment que tothom estigues be.

Per evitar les aglomeracions i bellugar papers, vàrem provar noves tecnologies i és ben cert això que diuen que “no hay mal que por bien no venga”. Tot ha anat perfecte, tothom tenia el seu ordre de sortida al moment i els resultat sense haver d’estar pendent d’un cartell.

202007 Vilallonga CollieEl Tunnel KO va resultar ser molt divertit i al final la lluita va ser entre dos dels jutges del cap de setmana que estan competint: en grau 3 en Jordi amb la Vipper que va resultar guanyador i en Jesús amb la Mokka que ho va estar lluitant fins al darrer moment.

La gent del club que va fer podi i que es va emportar com a premi la bossa, cortesia de l’Ajuntament, amb embotit, formatge i altres productes del poble van ser: en Toni amb la Pinya, en Victor amb en Jazz, en Secundi amb la Lola, la Carme amb la Striptease, en Fran amb en Fox i l’Elisenda amb en Drac. A més vàrem aconseguir alguns zeros més, sense podi però no per això menys preuats.

Agraïm tot l’esforç a l’Ajuntament de Vilallonga de Ter, als jutges Ramón Poble, Jesús Fernandez, Jordi Boix, Samuel Sanchez i a tota la gent del Cànic que va treballar de valent. Agraïm també la participació dels competidors, que eren més que mai, alguns arribats des de molt lluny i alguns ja amb un vincle especial per aquesta prova. Sense tots vosaltres tot això no seria possible!

L’any vinent més i millor