Vilallonga 2023 – Bons recorreguts i bon ambient

Un any més, a la prova de Vilallonga de Ter, molta feina però bons recorreguts i molt bon ambient. Una experiència per repetir

En Secun va retirar a la Lola al mateix lloc on va debutar fa nou anys

Aquest any ha estat la bomba, teníem tot el càmping ple d’agilitistes així com tots els hotels que admeten gossos del poble i dels voltants..

La competició va creixent però en volem mantenir l’ambient festiu i poder gaudir de l’entorn. El cert és que ens fem un tip de treballar però ens ho passem molt be.

Hem d’agrair molt i molt a tot l’equip del Cànic per la feinada. La cosa va començar dimecres quan ja vàrem recollir a la placeta del club els obstacles que havíem de portar a Vilallonga. Dijous a la tarda, amb el solet que feia, tocava carregar el camió, sort que tot estava ja força a prop. Divendres al migdia descarregar-ho tot i diumenge, al acabar la prova, tornar-ho a posar-ho tot al camió i, no ho oblidem, descarregar-ho i repartir-ho de nou al club al vespre.

A més d’això, es clar, les feines típiques de les proves, que son moltes i que amb el sol poden fer-se més feixugues. El cert. però, és que entre tots això i també amb l’ajuda de companys d’altres clubs -que hem d’agrair públicament-, tot ha estat com bufar i fer ampolles.

La Vero i en Zaska van guanyar en grau 1 i van classificar-se per la final

La competició dels tres dies ha anat rodada, amb pistes amb un grau de dificultat bastant alt per part dels tres jutges però que han resultat divertides i gent del club ha fet diversos podis del club. Cal destacar també la primera sortida de la Hyena (al preagility) i el debut de la Kora i d’en Tequeño que s’ha estrenat ja amb un podi.

Hem tingut primers llocs per en Kai i la Lluna divendres, per la Mia, la Lluna i en Zaska dissabte i per el Kai i la Patum diumenge.

Gràcies als seus resultats per mànega o conjunts, han estat molts els gossos del club de tots els graus que s’han classificat per la final: La nostra enhorabona per la Kira, en Kai, la Patum, la Taxi, la Lluna, en Loki, la Winter, la Mia, la Brisa, en Zaska, la Khali i la Vipper.

Bo i els bons recorreguts, segueix resistint-se el darrer agility per la Lluna i el darrer jumping per la Patum. Res, questió de paciència i ja cauran..

En la part emotiva hem tingut el comiat de la nostra Lola que va debutar amb en Secun en aquest mateix lloc fa 9 anys també amb una pista d’en Jordi. També hem tingut el comiat d’en Tac d’en Jordi i d’en Xip de la Meritxell, que han volgut retirar-los en aquesta competició que tant ens agrada. Ha estat un detall que ens ha emocionat.

A part de la competició hem fet molta broma, hem sopat i dinat molt bé i molt ben acompanyats i ho hem passat d’allò més bé.

Estem encara recuperant-nos de la prova d’aquest any però ja estem preparant la de l’any vinent amb jutges confirmats de primer nivell i nous alicients per que aquesta competició vagi fent-se més gran però sense perdre el seu esperit.

Hem d’agrair al Ajuntament el tracte, les instal·lacions, els premis bonissims que ens donen (un altre alicient d’aquesta prova) i a Firvet per la seva col·laboració en els podis i per cuidar als nostres gossos per tal que estiguin físicament preparats.

Ens hi veiem l’any vinent!