Vilallonga de Ter, cada any millor

La Verònica va guanyar el KO amb la KilieL’entorn fantàstic -ja ho sabíem- una gent molt maca i aquest any amb més èxit de participants. ha vingut gent de tota Catalunya, d’àrreu d’Espanya i de França. Uns 130 participants per dia, cada cop som mes gent.

Com l’any anterior vàrem fer tres dies de prova. Divendres i dissabte el jutge va ser el Iban Cubedo ens va retar amb circuits molt exigents tant pel gos com pel guia. Ho haurem d’entrenar més ja que calia tenir la ment mot desperta per memoritzar-les i el cert és que varem tenir un rècord d’eliminats.

Divendres, pel que fa a la gent del club, la Taxi va aconseguír un 0 en el jumping de grau 1, la Striptease un agility a 0 i primer lloc al pòdium en grau 2, la Vipper primer lloc de la seva categoria i segona al pòdium però sense cap puntet a la butxaca. Llàstima per que va fer un jumping espectacular però va tombar un pal. La resta de participants del club, com la majoria dels que hi van anar, van acabar eliminats.

Entre mig de les proves oficials, dissabte al mati varem organitzar el túnel KO on en Victor Olea ens va proposar una pista molt divertida i competitiva. Es el segon cop que organitzem aquesta prova i ens agrada molt, ni que carregar pesos per tants de túnels és una bona feinada.

El mateix dissabte a la tarda, en la competició oficial, en Jazz ens va regalar un agility a 0 i amb punt d’ascens, la resta … Eliminats o amb penalització

Diumenge el jutge era en Jesus Crespo i va posar pistes molt rapides amb algunes trampetes. La teniente O’Neil i la Taxi van fer el jumping a 0, quedant en segon i tercer lloc al podi de gau 1. En grau 2, la Patum Blue va fer també el jumping a 0 i amb molta velocitat (PA), quedant quarta a la classificació. Només cal sortir centrat perquè la gossa funcioni.

Han estat uns dies intensos en que hem cremat molta energia però el resultat de la prova ha estat excel·lent. Hem d’agraïr molt l’esforç de tots els que ho heu fet possible i molt especialment a en Joan Miquel per tot el seu suport i a tots els que heu pujat a donar un cop de mà sense haver de competir: Mònica, Adelaida, Aurèlia, Angela, Sieglinde sou uns sols.

Agrair-li també a l’Elena el cop de mà en la descàrrega del camió divendres, als que vàreu aguantar fins la descàrrega final al club de diumenge i a tots els que competiu que ho heu donat tot per fer possible un any més tot sortis rodat. Sou els millors!

 D532318 2 D532403 D532590 D532394 2