Vipper&Loki express

En un diumenge plujós els de segona divisió ens vàrem aplegar a Girona,

201811 Connecting Vipper201811 Connecting LokiCap a les onze la prova va començar per l’agility dels estándar. Va començar la Vipper amb en Jordi, un recorregut que anava molt be fins que a mitja pista hi va haber una discrepància entre la gossa i en Jordi sobre quina era la boca per on calia entrar al túnel i es van eliminar. Una mica després ens va tocar a la Mel i a mi i, en arribar a la rampa, la Mel va decidir anar a fer una ullada a la boca del túnel. El suficient per eliminar-nos. A continuació el Dic i la Mercè van fer un recorregut prou bo on únicament van penalitzar amb una falta a l’entrada a l’eslàlom.

201811 Connecting Boira 3201811 Connecting Dic 2En mini, en Loki i el Josep van fer una pista boníssima, amb uns contactes al balanci i la pasarela que van fer embogir a una part del públic. Tan animat estava en Loki que li va regalar un salt extra al Josep amb l’eliminat de torn. La Boira amb la Cristina van fer un refús en un salt ben reconduït i una falta a la sortida de la rampa per un super salt. Finalment en Fox amb en Fran, després d’una sortida improvisada per que en Fox tenia pressa, van completar el recorregut amb una falta per fer caure un pal.

El primer a sortir al Jumping va ser en Jordi amb la Vipper. Pistassa, recorregut perfecte, el millor temps i ovació del públic. Just després vàrem sortir la Mel i jo, ens va anar força bé nomes un refús a l’entrada d’un túnel per culpa meva. Finalment en Dic i la Mercè van fer el recorregut a zero salvant un petit lapsus memorístic a l’obstacle 10.

201811 Connecting Fox 3201811 Connecting MelEn mini el Loki i en Josep van fer una molt bona pista a zero, de fet van guanyar el Jumping. La Boira i la Cristina tambe van fer una pista bona pero van penalitzar una falta a l’entrada de l’eslàlom. Per acabar en Fox i en Fran van sortir molt animats pero a mig recorregut se’ls va oblidar que un salt era per darrera i van eliminar-se.

Aixi dons el resultat final va ser una quarta posició per al Dic i la Mercè en estándar i per la Boira i la Cristina en mini i les victòries al Jumping de la Vipper i en Jordi en estándar i en Loki i Josep en mini.

Fins a la propera