Zero, però no on calia

201712 Connecting Podi miniDesprés d’una setmana intensa d’agility, moltes esperances les tenia posades en aquesta prova i més concretament en la seva moqueta.

Ja m’he fet una idea del que serien les pistes proposades a grau 3 per Sergio Sousa, un jutge desconegut per mi, però que m’ha sorprès molt gratament.

Em falten dos agilitys i és difícil treure’t això del cap, però no hi ha temps ni per pensar-ho ja que surto primer i a més començant  per l’agility.

201705 Connecting PinyaPista molt ràpida amb punts de control sobre el gos i, tot i fer una pista quasi perfecta amb sensacions molt bones amb la moqueta i aquesta gossa que no em mereixo, quedo eliminat després de la rampa per no col.locar-me bé per fer un enrere. El balanç de mini-midi és cruel però només deixa un supervivent i amb penalització per temps.

Jumping brutal amb  velocitat i control sobre la Piña que em recorda que aquesta superfície fa que sembli una altra i, de pas, que la sorra no li agrada.

Al final segon lloc en mini-midi que no em val per res més que per adonar-me que potser -per no dir segur- el problema és no estar de vegades a l’alçada de la gossa.

A seguir treballant.