Zeros si, però no els que ens calien

201712 Neo Podi Diss StripDissabte, segon dia de la prova triple a Reus, ja hem estat un menys. La Neus i l’Ela van aconseguir el dia anterior l’agility que els mancava, felicitats!!! La resta hi erem a provar sort i a intentar treure algun puntet amb totes les ganes! però no hi va hagut sort, tot i que s’han fet bones pistes!!

El Toni amb la Piña han fet pistes molt bones però amb un error a cadascuna que no els ha deixat sumar, tot i que la Piña s’ha marcat un balancí i una passarel·la de manual!

La Carme i l’Strip s’han lluït i amb un jumping a zero i un agility amb penalització però amb un molt bon balancí. Al final han pujat al tercer lloc del podi, felicitats!!!

201712 Neo Pinya 2201712 Neo Morgan 2Els estandards tampoc hem triomfat, l’Eli ha fet un jumping espectacular però el que necessita són agility, que no ha aconseguit per què han caigut pals.

201712 Neo Hippy 2201712 Neo Sioux 2El Trio Maravilla (Sioux, Hippy i Fish) han decidit que no els agradava la seqüència inicial del jumping i tots ells han estat absorbits per un túnel! A l’agility les zones no han estat acurades i això els ha allunyat de l’ansiat puntet.

El que si que hi ha hagut, com sempre, és bon rotllo i mil consells per millorar els errors. Seguim!!”