Amb el cervell congelat

El passat diumenge va ser la 9a prova de la lliga de FCAG. Els de DH vàrem ser els privilegiats de començar a primera hora del matí, llàstima que al Club Agility Maresme se’ls va espatllar la calefacció i no van poden controlar el fred del matí. Fent una mitja entre els termòmetres de tots els participants estàvem entre 5 i 6,5 graus sota zero, fins i tot el dipòsit de la cafetera estava fet un gran glaçó del gel.

El reconeixement del jumping va ser curiós, podíem reconèixer la pista, però era impossible reconèixer als participant. Tots anaven tapats fins els ulls i no es podia saber qui era qui. Però ja sabem que els agilitystes estem fets d’algun material que faci fred, molt fred, molt molt fred o molta calor no ens arronsem, així que comencem la primera mànega ben valents.

202301_Maresme_WinterTaxi amb Sam, com és habitual, va fer una pista a gran velocitat, amb una refusada justeta que els va fer acabar quarts de la mànega.

A Patum i a Neus les va afectar el fred polar i la Neus no va poder recordar la pista i a l’últim moment en un salt al revés les van eliminar.

Josep i Loki van sortir ben espitats per entrar en calor, però coneixent en Loki sabíem que en algun lloc la liaria, i tot l’esforç d’en Josep per a que en Loki fes un bon eslàlom no va tenir el seu fruit emportant-se així un eliminat.

Thai i Sergio van fer una pista fina i fiable com sempre, però un TRM exigent els va portar a l’eliminat.

Nugget i Mercè van fer una pista de llibre però una mala indicació de la guia va portar a Nugget a fer un salt per on no tocava i eliminat per la col·lecció.

En mida intermèdia, Winter i David ens van fer gaudir d’una pista rapidíssima i ben executada, llàstima que Winter fes caure el primer pal.

Fish i Eva van començar fent un traçat perfecte de la pista, però un parell d’errades de la guia van provocar un parell de refusades que malauradament els va fer sobrepassar l’exigent TRM.

202301_Maresme_FishL’agility proposat pel jutge, tenia els seus punt complicats però era viable per a tots els competidors del Cànic. Per sort, el sol ja havia començat a fer presència i els guies ja havíem pogut prendre un bon cafetonet per escalfar.

Taxi i Sam van tornar a fer molt bona pista a una velocitat d’infart, però altre vegada una refusada els va impedir quedar els primers de la mànega.

Patum i Neus, ja estaven més temperades i amb una bona conducció amb molta distància anaven fent una gran pista fins que Patum va decidir volar el balancí, fent una falta que els va treure el desitjat zero.

Com ja hem dit, en Loki sempre ens té alguna sorpresa preparada, així que amb un agility que anava perfecte va decidir que un balanci que estava perfectament a la seva trajectòria no s’havia de fer. Després de dues refusades va fer un balanci de llibre, però el mal ja estava fet.

Thai i Sergio van fer un bon agility a bon ritme, però fins i tot així van fer una falta i una lleugera penalització per temps.

Nugget es va eliminar després del segon obstacle, Nugget és una gosseta que té un poder de decisió més alt que el desitjat, Això si, després d’eliminar-se van fer una pista amb unes zones genials, una bona distància i fent cas a la seva guia.

Winter i David van sortir molt compenetrats, una bona rampa però poc després al cinquè obstacle Winter va oblidar com es feien els “reres” i es van eliminar. La resta de la pista amb una bona passarel·la, velocitat perfecte i un eslàlom de llibre.

Fish i Eva van començar molt compenetrats, un bon IN, una bona rampa però una mala indicació de la guia van fer que Fish no fes l’obstacle corresponent i de cap al túnel, ja eliminats una pista molt ben guiada.

I ja amb un bon solet per celebrar les victòries, Taxi va pujar en un segon lloc al podi, i Winter en un tercer lloc . Esperem que a la propera prova la calefacció del club no estigui espatllada.