Anem progressant en grau 3

Eva i FishAquest dissabte els de grau 3 del Cànic hem estrenat la temporada al club d’agility Badalona amb una prova de RSCE.

En midi l’Estel i el Taboo han tingut alguns problemes amb el quiet al jumping, que estan treballant. Tot I això, després han fet una molt bona pista sense errors! En canvi, a l’agility, l’Estel que estava una mica despistada s’ha oblidat del recorregut i s’han eliminat. Però, això si, abans d’acabar la pista han fet una zona de la passarel·la boníssima, demostrant que si es treballa s’obtenen resultats!!

En estàndard han saltat la Collie i en Fish. En l’agility el Fish ha fet una molt bona pista però fallant al tocar la zona de la passarel·la. Després la Collie, que també ha fet un running impressionant, s’ha eliminat per tal de millorar el balancí.

Més tard en el jumpig, sobre na pista molt ràpida i exigent, el Fish I l’Eva s’han eliminat per mal timming de la guia que no ha sapigut ajudar al Fish en un terreny que relliscava una mica, tot I això ell ho ha donat tot. En canvi, en Sam si que ha sapigut gestionar a la Collie aconseguint gairebé el primer zero de la temporada. Dissortadament un canvi ceg en un lloc perillòs ha fet que s’eliminessin molt a prop del final.

Bones sensacions en una estrena sense punts, però ben aviat hi posarem remei!!