Ascens indiscutible de la Chloe a segona divisió

201812 Quiteria Podi ChloeTot i ser pocs els que encara quedem a iniciació, aquest diumenge els aspirants a segona hem obtingut bons resultats i hem donat emoció amb molt bones pistes.

Hem començat pel jumping i la primera en sortir ha sigut la Winter amb en David. Hem pogut veure que quan no hi han les temudes zones surten amb molta més confiança i relaxats i aquesta connexió s’ha consolidat aconseguint acabar per primera vegada una pista a 0 i guanyant la màniga sent la més ràpida. Sensacions molt i molt positives (i buscades), després dels eliminats que acumulem als agility.

201812 Quiteria DavidSeguidament ha entrat en acció la Cloe amb en Joan Miquel, l’home d’acer al que els nervis no li afloren, ni tan sols per aconseguir el jumping que li mancava per poder pujar a segona. Tot i la emoció del zero i la possibilitat de pujar a segona, en Joan Miquel volia meditar-ho i prendre una bona decisió, no pensant en resultats sinó en aprendre i millorar. Però després de delectar-nos amb un boníssim agility a zero i aconseguir el seu primer doble zero, l’ascens a segona era més que evident. L’enhorabona als dos!

Mentrestant, en David continuarà treballant les zones ja que, una vegada més, com en les últimes jornades, ha sortit amb una Winter excitada que vol volar. Però en David té molt clar què s’ha de fer i no deixarà d’entrenar les zones en competició, encara que li desmuntin la pista mentre ho repeteix. Es queden, doncs, sols en iniciació, però us veiem aviat a segona!

201812 Quiteria Winter201812 Quiteria Chloe