Bon paper de l’equip de segona a Les Fonts

El passat diumenge vam estrenar nou club de Federació Catalana a les Fonts, Terrassa. Així, que tots els de Segona Divisió ( i uns quants companys que mai falten per animar) vam matinar per tal de ser-hi puntuals i intentar sumar uns quants puntets per la Lliga!

201710 Fonts Loki201710 Fonts JakeVam començar amb el jumping, on els petits es van lluïr. El Loki i en Josep van fer una pistassa posicionant-se en primera posició i el Jake i la Mònica tan sols van fer un refús en un salt on calia ajudar al gos.

201710 Fonts Hippy201710 Fonts SiouxEn standard el resultat va ser més variat: la Mercè i el Hippy ens van sorprendre tirant el longitud i un pal ( quelcom inusual en ells ); el Juanjo i la Sioux van fer un refús; la Diana i la Saya no es van entendre prou bé i es van eliminar, tot i així van acabar fent un final de pista molt maco i, per últim, el Fish va fer la pista sense penalitzacions amb un temps moooolt ajustat, caldrà que ell i la seva guia corrin una mica més!!

A l’agility alguns vam ser menys afortunats, dels petits el Loki es va seguir rebelant amb el balancí i el Jake va repetir la jugada del jumping fent un refús, tot i això van quedar quarts a la general, felicitats!

201710 Fonts Fish201710 Fonts SayaI els estàndar? Doncs una mica de tot per no variar. El hippy i la Sioux, com a bons germans, van tenir problemes amb la zona de la passarel·la (es veu que hi ha quelcom que no els hi agrada…), la Saya va fer una molt bona actuació amb bon temps i tan sols una falta i el Fish va decidir eliminar-se per anar a fer la rampa que tant li agrada quan encara no tocava!

Tot i això tots ens vam emportar algun puntet, que sempre són benvinguts per seguir sumant a la Lliga.Ànims a tots i ens veiem a la pròxima prova, llestos per millorar la nostra actuació!