Bones mànegues a 1D amb podi pels mitjans

202301_Maresme_ONeilEls petits estaven representats per la Mel&Janina en XS i la LLuna&Robert i la Pîa&Marta en S.Pel diumenge passat, dia en què es celebrava la prova 9 al Club Agility Maresme, havien pronosticat molt fred. Els nostres companys de Divisió d’Honor que saltaven a primera hora del matí van donar fe de l’encert del pronòstic però a Primera Divisió, ja amb el día aixecat i el sol brillant, la vida es veia una mica diferent i amb més ganes d’encarar les pistes que el jutge Mateo Moreno ens havia reservat.

La Mel en l’agility no va acabar d’entendre la conducció de la Janina que encara estava sota els efectes del fred, provocant un parell de refusos que li van fer acumular molt temps. En el jumping però, ja més centrades i a la seva velocitat, van completar la pista sense errors.

La LLuna amb el Robert, a qui no afecta el fred, va acabar les seves pistes amb el segon millor temps de la seva categoria però un parell de faltes en l’agility el varen allunyar de les primeres posicions.

La Pia, tot i eliminar-se per un mal entès amb la seva guia en l’agility, va demostrar el que sap fer, acabant el jumping sense penalitzacions i amb el millor temps de la categoria.

202301_Maresme_JakeEn categoria midi participaven el Jake&Mònica i l’O’Neil&Carme.

Tos dos equips semblava que s’haguessin posat d’acord amb el què fer i què no fer. L’agility el varen acabar sense penalitzacions i en el jumping a totes dues guies se’ls va oblidar assenyalar correctament l’entrada de l’eslalon, provocant un refus i pèrdua de temps. Malgrat tot, varen aconseguir podi totes dues, l’O’Neil en segon lloc i el Jake en tercer lloc.

Finalment en categoría XL saltaven la Mel&Ezequiel i la Brisa&Eugenia.

La Mel va sortir a l’agility una mica encantada perdent un temps preciós especialment quan marca temps un altre equip rapidíssim. En canvi el jumping, ja més en la seva tònica, el va poder completar sense penalitzacions.

La Brisa va perdre temps en els primers obstacles però després es va animar i si bé l’agility el va poder completar sense més problemes, en el jumping es va animar tant que va sortir d’un túnel disparada al salt que no tocava. Val a dir en favor d’ella que era un salt encarat al túnel i que no era difícil d’anar-hi.

Molt bona feina de tots els equips i a la propera prova més i millor!

202301_Maresme_Lluna202301_Maresme_Pia