Bons recorreguts en les categories d’entrada

Segona divisió

Com a equip estrella tenim a en ROBERT I LA LLUNA que varen debutar a segona. Tot i quedar eliminats tant en el jumping com en l’agility, ho van fer d allò mes bé. En el jumping va ser culpa d’en Robert que no li va marcar l’antepenúltim salt amb el que la Lluna, com a bona gossa, no el va fer … i per tant eliminats. En l’agility llàstima de l’entrada dels pals, on es va encallar una mica i va fer refusades, però la resta perfecte. Ànims Robert i Lluna, ja ho teniu a tocar de fer zeros

202110 Maresme PatumNEUS I PATUM: Crack cata crack. Zero en jumping i una pista ràpida i preciosa. En l’agility llàstima que fa un salt que no tocava i van quedar eliminades, però amb el joveneta que és, va molt i molt bé, i la Neus l’està ensenyant d allò més bé. Però, només faltaria, és la profe.  

Ara li toca en DAVID AMB LA MELA, ja és característic veure l’entusiasme animant que dedica en David a la Mela. Tot s’ha de dir que la Mela s’ho passa d’allò més ve fent pista. En el jumping a l’inici la Mela ens va fer un ensurt, ja que va anar a treure el cap per el castell (quan no tocava fer-lo) i va semblar que anava a saludar un dels ajudants de pista que hi havia a ueuna cantonada, per sort en David la va recuperar i varen seguir la pista va ser un ensurt i ja està i varen acabar la pista amb dues refusades. En l’agility va fer dos refusades a l’entrada de pals, però va acabar la pista.

L’ultima de mini, la JANINA amb la MEL, en el jumping va fer una pista normaleta amb dos refusades i amb la velocitat característica de la Mel quan competeix. En l’agility, tot i fer un zero, no va puntuar degut a la velocitat. Objectiu per la Mel: quiet a l’inici i velocitat. .

Ara anem amb el midi on tenim a la CARME AMB O’NEIL. En el jumping es va eliminar per saltar un pal abans de fer la roda, llàstima però segueix concentrada i de moment no fa les excursions per la pista que feia l’any passat en alguna ocasió. En l’agility fa un pal trampa i també l eliminen.

I la ultima de categoria en segona divisió, tenim a en MARC I LA MIA. En el jumping no hi havia manera que la Mia fes la roda, se la mirava i la va intentar per tots els costats possibles. En Marc fins i tot estava temptat d’anar fent desapareixer les rodes de tots els clubs ja que el porten pel camí de l’amargura. En l’agility tota la pista perfecta, velocitat bona i tot genial, llàstima del penúltim obstacle, la rampa, on es va saltar la zona.

Amb tot això el Cànic va aconseguir podi amb la Mel en segona i la Mela tercera posició, per tant podem estar contents.

Iniciació

A iniciació ara mateix només en som tres i totes amb ganes de passar a segona .

202110 Maresme BrisaLa primera mànega, on varen posar l’eslàlom, era realment una pista molt fàcil, però totes tres vàrem tenir problemes en l’entrada a l’eslàlom;

La CLOWDY I L’OLGA van repetir un parell de cops l’entrada d’eslàlom i, al veure que no li sortia, va decidir continuar sense acabar-lo i per tant es varen eliminar. Llàstima ja que la resta va ser perfecte. Ànims ho aconseguiràs.

Pel que fa a l’EUGENIA AMB LA BRISA, la Brisa va començar una mica desconnectada i l’entrada d’eslàlom li va costar força, al final amb molta paciència la Eugenia va aconseguir connectar amb la Brisa i varen acabar la pista.

Ara toca JANINA AMB NONA, sense comentaris, la NONA, va per lliure i la Janina no va aconseguir connectar-la.

En la segona mànega d’iniciació, ja va canviar tot força. La BRISA va fer una pistassa amb zero, genial Eugenia!!!! i la CLOWDY va fer només una refusada a la sortida, llàstima ja que sinó hagués estat un zero.

Seguirem treballant per millorar.