Doble podi de la Mònica

Aquest any hem estrenat la lliga catalana d’aglility amb una prova al Cànic. Ha estat una prova plena d’emocions, per la retrobada de companys que no veiem desde feia mesos i la tornada a la competició continuada.

Hem passat el dia acompanyats de sol (pesat per l’equip de pista) i una mica de pluja (encara més) però això no ens ha impedit seguir corrent. També hem tingut incidències amb el programa de càlcul de resultats de la FCAG que aplicava un criteri creatiu al fer les classificacions, al final, com tampoc ens han fet arribar els trofeus hem acabat per no fer proclamar els guanyadors. Cal agrair l’actitud dels participants que han entès la situació.

201909 Canic Jazz201909 Canic BoiraEn relació a l’organització de la prova, tant en l’equip de pista, participants, bar … Tot va funcionar perfecte, dins l’horari marcat i fins hi tot acabant abans del previst. Pel que fa a la gent del pàrquing van ser uns campions i van aconseguir anar encabint tots els cotxes, tot un repte considerant que en algunes estones es solapaven les categories pels gossos que havíen de medir-se.

Pel que fa als representants del Cànic ho varen fer tots molt bé. Fins i tot en Jazz, que s’estrenava en la competició, va tenir temps d’anar a saludar en Robert que feia d’equip de pista amb un petó.

Al cap d’uns dies la Federació ha publicat els resultats i hem vist que hapvíem fet podis i això és quelcom que cal celebrar.

201909 Canic Jake201909 Canic Kuma 2En divisió d’honor, la Boira -que acava de promocionar a aquesta categoria- ha estat tercera i en mida gran la Cora, bo i la seva pista sense errors, ha estat setena.

En primera divisió no hem fet podi però hi hem estat molt a prop ja que tant en Victor i en Bruc com la Carme i la Striptease han estat quarts i la Mercè i en Dic sisens.

En segona «ho hem petat»: en Fran i en Fox han guanyat en mini i la Mònica i en Jake en midi.

Finalment, en iniciació, la Mònica i en Kuma que s’estrenaven en la competició han estat segons.

Enhorabona a tots!