Primer lloc per la O’Neil i brillant debut de la Mia

El passat diumenge 7 de novembre, a les instal·lacions del Club Agility Ciutat Comtal començava la prova de grau 2 de RSCE en un matí podiccradiant que només prometia coses bones. Érem poquets però no per això amb poques ganes de lluir-nos i fer front a les pistes del jutge Ivan Cubedo que sempre suposen un bon repte! Allà estàvem els equips Cristina & Boira en XS, Sam & Taxi en S, Carme & O’Neil i Striptease en M i Marc & Mia en L.

La Cristina amb la petita Boira, tot i caure en un dels paranys de la pista d’agility, va aconseguir superar tots els entrebancs de la pista de jumping acabant amb el preuat 0 Pa. La Taxi amb el Sam va fer les dues pistes rapidíssimes però no es pot badar ni un segon amb aquesta gosseta si no es vol pagar amb un refús i perdre l’oportunitat d’apuntar-se dos merescuts 0 Pa.

En midi, l’O’Neil va anar salvant el jumping a “trompicons”, imitant en el refús a la seva col·lega Taxi però l’agility el va poder completar sense penalitzacions amb Pv, situant-se en primer lloc de la classificació d’aquesta categoria. L’Striptease, més veterana, va salvar el jumping amb 0 Pv però va decidir que ja s’havia lluït prou i a l’agility va decidir fer el boig i no fer ni cas de les indicacions de la seva guia.

Per acabar, la Mia s’estrenava a Grau 2 i ho va fer per la porta gran. Va fer un jumping perfecte, superant els 5 m/s i aconseguint el seu primer 0 Pa. A l’agility, la sortida a l’inrevés no li va agradar gaire i la va descentrar malgrat els intent d’en Marc de reconduir la pista.

Una bona actuació de tots ja que les pistes presentaven un bon grau d’exigència i deures per anar treballant i millorant!