Copa Catalunya individual 2021

L’endemà de la final per equips, diumenge 13 va disputar-se la competició individual de la Copa Catalunya d’agility.

En LokiEn FoxEs va començar per la mànega de jumping i per la categoria mini.

En aquesta categoria vàrem tenir algunes pistes força bones.

En Josep i en Loki van fer una pista molt ràpida (segon millor temps amb una penalització) el que els va situar en tercer lloc a la primera mànega. Amb només un participant sense penalitzar aquesta no era una mala posició de cara a la segona mànega.

En Fran i en Fox van acabar amb una falta i una refusada: setens a la mànega. La Janina amb la Mel i la Mònica amb en Kuma van acabar el recorregut amb dues penalitzacions però en un temps alt que els va sumar més penalització. La resta de representants en mini: la Patum, la Thai i la Mela no van superar aquesta primera mànega.

En TabooLa StripteaseEn mitjans en César es va marcar una pistassa amb en Taboo: cap error i un bon temps els van col·locar en el tercer lloc de la mànega i amb totes les opcions obertes de cara a la segona.

La Striptease va fer una refusada i va acumular penalització de temps quedant setena a la mànega.

Pel que fa a la Mònica amb en Jake i la Carme amb la O’Neil van acabar la mànega eliminades.

En JazzLa SiouxEn mida gran els millors lloc al jumping van se per en Victor amb en Jazz i en Juanjo amb la Sioux. Sisè i vuitè amb recorreguts sense errors i penalitzacions de temps inferiors a cinc, el que els situava per davant dels equips amb una falta.

Un pèl més enllà, en Marc i la Mia, un equip ben nou que està mostrant una gran progressió, van fer una pista sense errors i amb una mica més de cinc punts de penalització per temps. També entre els cinc i els vuit punts de penalització teníem a en Fish amb l’Eva (amb una falta), en Marc i la Sally (amb una refusada) i l’Ezequiel amb la Mel (només amb temps). En Bruc va notar la calor del dia i, bo i no cometre cap error a la pista, va acabar amb un temps poc competitiu. Els altres representants en mida gran: en Hippy, la Winter, la Cora i la Collie van eliminar-se en algun punt del recorregut.

En DracL'ElaHomenatgeEn DicDesprés del jumping és va fer una merescuda mànega d’homenatge als gossos que es van retirar la temporada passada i que no es van poder reconèixer al no disputar-se la copa.

Va ser el moment de tornar a veure en acció, en un darrer circuit, a la Neus amb l’Ela, l’Elisenda amb en Drac i la Mercè amb en Dic i de tenir un record per en Morgan.

Uns minuts ben emotius i amb més d’una llagrimeta.

Amb tot això ens vàrem plantar a la segona pista, l’agility, que havia de determinar els guanyadors finals en cada categoria ja ben avançat el matí i amb una calor considerable. Ni que en algun moment es va engegar el reg del camp, el cert és que si tocaves el terra de gespa artificial aquest cremava força, possiblement per les boletes de cautxú que incorpora per millorar l’adherència.

En mini només els dos gossos que venien bé del jumping van completar un agility força exigent. En Fran va fer-ho amb dues faltes i en Loki, que va sortir del tot descentrat, amb totes les que va poder. Amb això en Fran i en Fox van acabar en una cinquena posició, ni que cal fer esment de que va ser el segon gos més ràpid de la categoria.

En mitjans, on estàvem pendents sobre tot d’en Taboo, no vàrem tenir sort i cap dels gossos del Cànic va entrar entre els pocs afortunats (o ben preparats) que van poder finalitzar el circuit.

 D529630La MiaEn la categoria large vàrem tenir més sort i van ser uns quants els representants del Cànic que van acabar una pista força exigent.

Pel que fa als que no havien puntuat al jumping: en Marc amb la Sally amb molta velocitat però amb faltes, en Victor amb en Bruc, bo i la calor que feia i d’en Sam que va fer una pista rapidíssima amb la Collie ni que va fer dues faltes.

Pel que fa als que havien completat el jumping, hem de destacar l’actuació d’en Marc i la Mia, potser el més novell dels nostres representants, que va completar l’agility amb només una falta.

Molt bon recorregut també per en Juanjo i la Sioux que va ser cinquè a la mànega ni que va tenir una falta així com d’en Victor amb en Jazz que va fer un recorregut impecable amb en Jazz sumant només una penalització per temps.

En Jazz sots-campió de la CopaSumant les dues mànegues de large ens vàrem trobar amb tres competidors del Cànic entre els cinc primers. En Marc i la Mia van acabar en cinquè lloc, un gran resultat per un equip que va començar a competir a mitja temporada.

En Juanjo i la Sioux, un equip molt més veterà, van situar-se al quart lloc, a un pas d’un podi que hauria estat bén merescut.

Però la noticia principal va que en Victor i en Jazz van quedar sots campions de la copa Catalunya 2021 en mida gran. Tot un reconeixement al treball que en Victor porta fent des de ja fa força temps amb els seus gossos. La nostra enhorabona a en Victor de part de tot el club.

La jornada es va arrodonir amb el lliurament del trofeu com a segon classificat en la lliga catalana 2020-2021 a l’equip de primera divisió del Cànic i els trofeus com a segon classificat en primera divisió de la Carme i la Striptease en categoria mitjana i d’en Josep i en Loki en petita.

L'equip Cànic de primera divisió