Darrera prova de la temporada en DH

Dissabte 22 vam participar en l’última prova de la temporada 2020-2021 de la FCAG al Vallès. En aquesta prova alguns, com en Fish o la Collie, tenien encara alguna opció de pujar i altres volíen sumar el màxim de punts per aconseguir el millor resultat possible. Aquests van ser els resultats.

Va202105 Valles Taboo202105 Valles Fishm començar per la mànega del jumping, i el primer representant del club en sortir a pista va ser en Taboo, que portava molt bona pista però es va eliminar cap al final del recorregut.

A estàndard teníem a la Sioux, que es va eliminar, a la Collie que va fer dues refusades, a la Winter que va fer una falta i a en Bruc i en Fish, que van aconseguir completar la pista a zero.

Ara arribava el torn de la segona mànega, aquest cop d’agility, on encara hi havia temps per remuntar i aconseguir uns quants punts per la classificació final.

202105 Valles Bruc202105 Valles Podi BrucEl primer en sortir va tornar a ser en Taboo, que va fer una pistassa a zero.

A Standard la Sioux es va eliminar, la Collie va tornar a fer dues refusades, la Winter va fer dues refusades i una falta, en Fish va fer un refús, i en Bruc va acabar la pista a zero.

D’aquesta manera, concloïa la temporada 20-21 de la FCAG. En Victor i en Bruc van aconseguir un tercer lloc en el podi de la prova en estàndard però en Fish es va quedar a un pas del podi final en la lliga de DH.

Ara ens toca esperar impacients fins a la Copa!