Debut de la Nugget a Reus

La NuggetDiumenge de bon mati -a les 8:30- calia estar al club d’agility Neo Reus. Hi havia pronòstic de ventades, però res atura a aquests agilitystes.

Aquest cop només hi havia una representant de iniciació del Cànic: la Nugget, una petitona “Mini pastor americana” que debutava al mateix lloc on va debutar el seu germà gran: en Harpo. Tením un gran record d’aquest debut així que repetim lloc per l’estrena de la Nugget en la seva segona actuació amb públic (després del seu preagility a Les Fonts on va anar força bé).

La primera pista va ser el jumping, del que podríem dir que per ser de iniciació no era gaire fàcil, però semblava molt divertit i força ràpid. La Nugget va sortir molt concentrada, va fer un quiet perfecte (que no fa ni als entrenaments) i vam resoldre molt bé els 3 primers salts. Ara bé, al 4rt obstacle, un túnel, ja vam fer la primera refusada: la Mercè no va arribar a marcar be i la Nugget la va renyar amb un parell de lladrucs.

Poc després, la Mercè tampoc va arribar a un salt i la Nugget el va fer al revés, així que primer eliminat en el currículum d’aquest parell. La resta de la pista la Nugget anava ben “enxufada”, un slalom rapidíssim i la resta de la pista perfecte.

La Mercè i la NuggetAbans de començar l’agility va començar a ploure i també van haver-hi unes fortes ràfegues de vent, això no li va agradar gens a Nugget però per sort, el jutge va decidir esperar una estona a veure si deixava de ploure i així va ser.

Doncs anem a per l’agility. El primer quiet va ser tal i com ella acostuma a fer: s’avorreix i comença a ensumar el terra seguint el rastre potser d’alguna formiga, o d’algun cuc de terra. Tot sigui fer alguna cosa i no estar-se quieta al lloc. Com la Mercè ja la coneix, la va tornar a recol·locar i ara si, quiet perfecte i comencem!

Aquest cop sortia una mica desconfiada, suposo que pel vent, i va refusar el primer túnel però després de fer-lo ja es va tornar a connectar i en lloc d’al túnel se’n va anar cap al slalom, segon eliminat en el nostre currículum!

Ja reconduïda al túnel corresponent se’n va tornar cap el slalom en llloc de fer un salt, aquesta gossa és una addicta al slalom!!!!

Ara si que tocava fer els pals, i com no , els va fer perfectes, seguidament una bona pasarel·la, un refús al balancí que vàrem preferir no fer, una rampa perfecta i final de pista.

Un debut fantàstic on la Nugget s’ho va passar d’allò més be en unes pistes ben divertides. La Mercè encara s’ho va passar millor veient com la Nugget disfrutava moltíssim i ambdues ja s’estan preparant per la seva segona prova del proper cap de setmana.