Debut i punt de promoció per la Pia

 JBB7687Aquest diumenge la Pia ha debutat a la competició catalana gràcies a que en Robert ha guiat a la Marta per arribar fins al club de les Fonts. Ben just els hi ha anat!!! La Merçé ja les esperava per  presentar-les al jutge i verificar que la Pia no es midi!!!

De seguida reconeixement d’un jumping fluid amb un salt al 16 que ha fet la guitza a més d’un, entre ells al Robert amb la Lluna i per no ser menys a la Pia i la Marta. Malgrat tot, una d’aquelles ocasions en que els dos equips acaben contents dels seus eliminats.

En mitjans la Carme ha fet sortir de la pista a la O’Neil ja que estava més per seguir les olors que les trajectòries.

Finalment han salvat els papers la Mel amb Ezequiel gràcies a un zero en el jumping sota un bon control i al seu ritme.

Ha seguit un agility amb trajectòries fluïdes on la Mel ha fet dues faltes però, bo i això, han acabat al tercer lloc del pòdium.

Amb l’experiència del jumping, la O’Neil ha entès que el dia era per treballar així que a l’agility ha tirat d’experiència i ha anat com una fletxa dins la linea dels tres túnels. Ha acabat al segon lloc de la mànega per una falta a la passarel·la.

La Lluna no s’ha entés amb en Robert i ha fet una refusada al balancí, després ha volgut anar tan depresa que ha saltat també la zona de la pasarela. Això si, fan un equip que promet

En la mànega dl’agility la Pia s’ha posat les piles, ben atenta a les ordres del guia i, després d’un petit ensurt, ha portat a la Marta al primer zero, primer lloc de la mànega, punt d’accés i tercer esglaó del pòdium !

Cal dir que la gent del Cànic han fet una bona pinya al voltant de les novates del dia, que han gaudit de l’estrena.