Del cavaller blau, el cavaller negre i les tres damisel·les

201704 Alpicat Podi Diumenge201704 Alpicat Podi DissabteAllà en terres llunyanes hi havia un grup de gent molt maca i amb empenta que varen decidir fer una competició d’agility i on el cavallers i les damisel·les del Cànic varen desplaçar-se per gaudir d’aquest event.

Tot va començar el dissabte amb un cavaller anomenat Loki ben plantat, conquistador amb el seu pelatje al vent i amb una gran velocitat i perseverança en no realitzar res amb el que ell no estigui d’acord. Això el porta a una lluita constant amb el seu company d’armes: en Josep. Ara per ara, el duel esta desequilibrat a favor d’en Loki, el cavaller blau.

Desprès d’aquest duel de cavallers va arribar el torn de les damisel·les on, amb la seva brillant bellesa i la seva dolçor, l’Ela ens va embadalir amb dues actuacions perfectes que li van valdre una gran recompensa amb l’alegria de la seva companya Neus.

Després d’un merescut descans, l’endemà varem reprendre la justa amb l’arribada de més cavallers i damisel·les del Cànic. El primer acte va ser el duel d’en Josep i en Loki on, després d’una gran lluita, es va equilibrar la balança i el cavaller Loki -ara molt enamorat de la una damisel.la radiant de bellesa anomenada Striptease- va acceptar el que el seu company Josep li va proposar. Això si, perque aquest va comptar amb l’ajut d’artilugis malèfics i sense estar-hi gaire d’acord.

201704 Alpicat Qumba201704 Alpicat HippyDesprés d’aquesta gesta tots els afamats presents var fer recès per esmorzar i reprendre el torneu amb més força ja que venia l’actuació de l’increïble Qumba. Es tracta d’un gran i pelut cavaller amb la seva poderosa melena negra amb una elegància rústica que participava en col·laboració amb el seu company Juanjo fent un jumping espectacular que va deixar a tots els concurrents amb la boca oberta.

Acte seguit actuava el sexy i despreocupat Hippy, amb la seva melena rossa i, com sempre, desprenent alegria per la pista, seguit a distància -però aconseguint retrobar-lo quan calia,- per la seva companya Merce.

Preparats tots per rebre a les damisel·les del dia. La primera va ser la Sioux: tota dolçor i delicadesa, fent dues actuacions espectaculars on tots els cavallers, i especialment el seu company Juanjo, es van quedar al·lucinant.

201704 Alpicat Ela201704 Alpicat StripDesprés de un breu recés amb el canvi d’alçades va sortir l’Striptease la nineta dels ulls d’en Loki ni que a ella li agrada mes en Qumba, ja li podria fer una miqueta més de cas al pobre cavaller blau que es desfà per ella. però be ara en aquest moments podríem fer-una miqueta de cas en aquest cavaller. Quan estava fent el seu circuit, aquesta monada de damisel·la es va trobar amb un salt a una alçada que no tocava, bo i superar-lo va haver de repetir de nou  el circuit i acabant-lo amb una gran elegància i sense cap error.

Va tancar la jornada la petita Ela, molt mes espitosa que dissabte que va realitzar un agility espectacular i al final va compartir honors amb la seva germana gran.

Després de gaudir d’aquest magnífic cap de setmana els nostres cavallers i damisel·les van tornar cap a casa cansats però molt contents amb les conquestes realitzades i esperant poder tornar molt aviat a visitar aquestes terres llunyanes.