Dissabte i diumenge la Patum es va lluïr

Dissabte vàrem començar amb un agility molt complicat però que permetia fer moltíssima distancia i on, personalment, m’ho vaig passar molt bé. Després teníem un jumping que també se les portava: amb molta distancia i a correr que no arribem però també molt divertit.

PXL 20221030 203052047.MPPXL 20221030 202758050La primera en sortir va ser la Boira que, com la majoria de gossos, va acabar eliminada però -això si- gairebé al final de la pista. El jumping va completar-lo amb un parell de refusades amb el que al final va quedar classificada per la gran final del dimarts que es tranmetrà per TV3.

En la categoria petita sortia la Patum Blue que en el agility es va eliminar en dos punts, tots culpa de la Neus. Després en el jumping ja varem sortir més centrades i vàrem quedar primeres de la mànega (directes cap a la final), obtenint el segon jumping amb velocitat que ens cal per classificar-nos pel campionat d’España i quedant segones en el podi general

En la categoria mitjana va sortir en Loki i també va resultar eliminat en l’agility en aquest cas crec que més per error d’en Loki però el perdonarem perquè en el jumping es va marcar una pistassa, fent un punt de velocitat pel campionat d’Espanya i quedant segon en la general.

Diumenge, després de descansar molta estona, ens va tocar córrer a les vuit del vespre. Vaig fer abans una mica de migdiada per estar fresca a aquesta hora, perquè si no m’oblido de les pistes i no ens ho podem permetre.

L’agility no es quedava coix amb el del dissabte: tornar a passar per un lloc sense fer per fer el salt que havíem fet abans i que ara no tocava, molts salts entre mig del recorregut que no s’havien de fer i moltes cames per la distància. AIxò si, la pista molt maca i divertida. El Jumping amb molts salts per darrera i girs una mica lluny, una entrada d’eslalom en un racó fosc de la pista i també alguns salts pel mig que no es feien.

Els petits vàrem començar amb l’agility i els grans amb el jumping

La Boira va quedar primera en l’agility amb un parell de faltes i va fer un jumping a 0 quedant en el pòdium en el segon lloc (un altre cop seleccionada per la final).

 D543625A la Patum Blue algú li ha passat el planell de les pistes? A l’agility una pistassa a distància, fent un punt de velocitat i sent la única de la categoria S que va acabar la pista sense penalització. En el jumping també ho varem fer molt be però va trigar molt en sortir d’un túnel i va tenir algun despiste en un salt però va acabar la pista a 0, aconseguint pujar al podi en primera posició. Un altre lloc seleccionada per la final.

La Taxi va anar a per totes, com sempre, però va ser cruelment eliminada a l’agility i va fer una falteta en el jumping, quedant tercera de la mànega.

En la categoria mitjana, en Loki va ser eliminat en l’agility per fer un salt en lloc de l’eslàlom però en el jumping va volar i va aconseguir un preuat punt pel campionat d’espanya i quedant segon a la classificació general

La Teniente O’Neil va ser vilment eliminada en l’agility i en el jumping, on la gossa va decidir que el salt que tocava no li agradava i que faria el següent que era més guay.

La Winter pobreta no va poder participar perquè a la màniga d’agility en David es va adonar que a la gossa li feia mal l’esquena i es va aturar pel be de la gosseta.

En la mida gran (I + L) teníem a la Mia que ens va fer l’agility sense penalitzacions en el recorregut però amb una mica de penalització per  temps, quedant en segona posició; en el jumping va fer un excel·lent a cero i això el va fer pujar al podi en segona posició.

En Fish va fer una pistassa en l’agility, quedant en primera posició i classificant-se per la final ni que en el jumping va eliminar-se.

La Vipper es movia una mica malament i ha tombat alguns pals pel que en Jordi ha decidit marxar de pista sense acabar-la.

Be, ara toca esperar a dilluns i dimarts per veure si podem ampliar el nombre de participants del club per la final i aconseguir els millors resultats possibles. Molta sort per tots!