Diumenge en Dic va ser quart

201612 Badalona Morgan cDiumenge a Badalona en grau II hi havia poca presència del Canic: només en Morgan, la Lola, en Dic i en Duc. A Badalona ho tenen molt ben muntat i vam acabar bastant aviat, ja que fèiem servir les 2 pistes alhora, amb 2 jutges diferents en l’Agility i en el Jumping.

Els standard vam començar pel jumping. El primer va ser en Duc, que va fer la pista sense cap problema acabant-la a 0, però penalitzant per temps. En Morgan va anar per feina, però tanta velocitat a vegades comporta tirar algun pal, en aquest cas van ser dos. En Dic també va acabar la pista a 0 i sense despistar-se gens!! però també va penalitzar una mica per temps. Després, la Lola va sortir bastant centrada però aquesta vegada no es va entendre gaire amb en Secun i van fer 3 refusos (en passar-se de llarg 2 salts i no entrar al túnel quan tocava) i, per tant, els van eliminar, llàstima!

En l’Agility la cosa no va millorar gaire. En Morgan va sortir com un coet deixant enrere l’Elisenda en el túnel, i va decidir tornar-hi a entrar, eliminant-se així. La Lola va començar força bé, però en Secun no li va indicar bé l’entrada al segon túnel i va decidir pujar a la rampa. Era això el que havia de fer? doncs no: eliminats. En Dic i en Duc no es van eliminar, van fer unes bones pistes a 0, però també penalitzant per temps. En Dic per poquet no fa podi, li va venir només de 2 segons!! i va quedar 4rt imentre que en Duc va ser 7è a la classificació general. La jornada els va anar força bé, fent les pistes sense cap errada ni despistada, ara només cal entrar en temps…