Dogs in Need: selecció per la final

Dilluns

L’endemà de la finalització del KC Festival vàrem recollir la paradeta i un parell d’hores de camí cap a Ipswich. Paradeta al Sainsbury per aprovisionar-nos per aquesta setmana i cap al Trinity Park on participarem el Dogs in Need. Aquí tenim un lloc privilegiat al costat de les pistes i és una prova molt més relaxada que el Festival. Ni que ja ens vàrem plantejar el Festival amb calma al inscriure’ns a poquetes proves, pel fet d’estar tant lluny de les pistes se’ns va fer una mica pesat.

Dimarts

202208_DINAS_PatumAvui hem començat per la pista 13 que està just al davant de la autocaravana amb un agility que no era puntuable per res més. El primer en sortir ha estat en Josep amb en Loki i avui estaven tots dos molt més centrats. Es veu que això de dormir més els prova. La pista començava amb salt i rampa i una entrada d’eslàlom directa una mica lluny. En Loki ha entrat molt be, pero en Josep ha relliscat i en Loki ha acabat sortint de l’eslàlom. Després també ha tombat un pal però ha estat una molt bona pista.

Despres del canvi d’alçades li ha tocat a la Patum amb la Neus. Han aconseguit fer la pista a zero però la Neus ha gastat la veu que havia començat a recuperar en un salt per darrera que hi havia darrera la passarel·la on no arrivaben.

La segona pista d’en Loki ha estat un jumping classificatori per la final de dijous. Pistassa però amb un passeig pel costat del slalom per no perdre el costum. Ja sabeu que a en Loki les entrades d’eslàlom massa fàcils no li van gaire. La resta de la pista molt ràpida.

En quan acaben els mitjans, reconeixement dels petits al mateix lloc. Pista molt ràpida de la Patum que ha quedat quarta en la prova classificatòria.

Ara dinar i descansar una mica perquè ens manca encara l’agility classificatori per la final.

Al cap d’una hora hem començat amb en Loki que ha fet el seu segon zero de les vacances a la prova adequada i quedant quart a la classificatòria. Molt bé Loki.

Despres de mullar-nos una mica (per sort ha parat) hem fet l’agility de la Patum. Un altre zero a la butxaca i el podíem haver fet una miqueta mes ràpid si La Neus s’hagués atrevit a fer algun canvi que havia fet tranquil·lament en el reconeixement.

Dos quarts llocs per la Patum i un per en Loki, no està malament. A veure quans punts hem guanyat per la final (com recordem d’altres anys són 50 pel primer, 49 pel segon i així per tots els excel·lents).

Dimecres

202208_DINAS_LokiAvui començavem més tard i ens han deixat descansar però després ha estat un estrés.

Per començar quan hem anat a comprovar els punts que teníem per la final, no ens hem trobat a la llista. Vatua! Resulta que només sumes punt si tens roseta. Es a dir, ni el quart lloc d’en Loki ni els dos de la Patum van servir de res. I en canvi hi ha gent classificada amb un tercer, aquest canvi de criteris no ens acaba de fer el pes.

Per fer-ho més interessant, a en Josep li coincidien les altres dues classificatòries per la final i a la Neus un jumping «normal» i una classificatòria. Calia espavilar-se o triar.

Amb en Loki ho hem aconseguit. Hem fet el Jumping del ring 7, una mica enrevessat però on en Loki, com un campió, ha quedat segon. Potser ara si que sumarà 49 punts per la final. Després correns cap al ring 12 a fer l’agility. Aquí en Loki ha decidit saltar-se el balancí i quan en Josep s’ha aturat per dir-li que de que anava en Loki ha acabat fent el següent salt al revés. Llàstima.

Ara li toca a la Patum reconeixer el jumping de la pista 7 i a més l’han canviat una mica perquè pels petits no es classificatori. Quan ja ens la sabíem i estàvem a punt de sortir, ens ha tocar marxar correns per reconèixer la pista 12 que era la important. Un cop reconeguda i interioritzada preferim quedar-nos a la 12 i a veure si després tenim temps de fer la 7.

La Patum ha fet un 0 pero estava una mica protestona. Potser això d’anar d’aquí i cap allà no li ha agradat i hem perdut una mica de temps en pista. Bo i fer un zero hem quedat en cinquè lloc que no està malament però no serveix per la final. I a més no hem arribat a fer el jumping de la pista 7.

Ara només ens queda a tots dos la pista 8, puntable per la Patum i normal per en Loki així que, aprofitant que començava a ploure, cap a l’autocaravana.

Després de dinar i veure una peli estavem tots relaxats quan he pensat ves a veure com van en aquesta pista que tenim just a la dreta de l’autocaravana. Doncs ja estavan baixant els salts a S. Així que correns a reconeixer i que en Josep em porti la Patum. Era una pista que es podia fer a distancia però on tenies que portar molt controlat al gos i amb un salt de longitud al mig que quan l’evitaves podies enviar al gos al tunnel que no era. Doncs bé, amb una mica de bogeria (com sempre no estic on toca estar) hem acabat la pista a zero i en segona posició al pòdium. Això si que hauria de sumar per la final.

Berenar, partideta i tornant de fer la volta amb els gossos hem passat per on publicaven els seleccionats per la final de demà. Hi havia una pila de gent i, bo i la pluja fina que feia, ens hem esperat fent la xerradeta amb alguns coneguts. Quan han sortir, be! Tant en Loki com la Patum s’han seleccionat per la final (això si, pels pèls).

Demà possiblement no farem res a la final, aqui hi ha equips estratosfèrics, però ser-hi ja és la nostra recompensa. Autocaravana, descans, escriure tot això i a veure com se’ns dona demà.