El Cànic tercer en la Copa Catalunya 2018

201806 Copa SeguidorsPortem tota la temporada lluitant per arribar a aquesta final tant per equips com en individual. Aquest cop ens queda molt a prop de casa: en unes instal·lacions espectaculars a les Franqueses, en concret a Corro d’Amunt. Cal agrair la bona feina del club Santa Quitèria en l’organització d’aquesta final.

L'equip Cànic a la Copa 2018Dissabte cap a les dues hem començat amb la presentació d’equips i la desfilada de tots els competidors. Per sorteig ens ha tocat sortir els primers a la competició amb el que nosaltres hem obert la presentació. Hem de donar les gràcies  nostres supporters a les grades que, amb els pompons dels nostres colors, han creat un gran ambient.

La competició ha començat amb el jumping per equips on el jutge, el nostre amic Andrew Dicker, ens ha plantejat un Jumping molt ràpid amb alguna petita trampeta i un Agility també molt ràpid però alhora força exigent.

201806 Copa Ela201806 Copa TabooDesprès de la sortida dels toy, la primera en sortir ha estat l’Ela que ha fet el primer jumping del equip sense errors, una cosa que ja treu una mica de pressió.

Per la resta del equip son M per que ha calgut esperar una miqueta abans de que sortissin.

201806 Copa Drac201806 Copa StripEl primer en sortir ha estat en Taboo que ha fet una gran pista molt ràpida que al final ha marcat el temps del Jumping. En Drac ha fet, com sempre, una pista sense errors i a una velocitat constant. Quan li ha tocat a la Striptease ha començat amb una mica d’ensurt però després s’ha anat animant i al final ja anava tan engrescada que fins i tot ha fet un obstacle que no tocava.

Al final hem aconseguit quedar en segon lloc d’aquesta mànega. No és un mal lloc per abordar el segon circuït.

201806 Copa Morgan201806 Copa CoraAl cap d’una estoneta sortien, seguits, els dos equips de L. El primer equip, format per Morgan, Fish, Cora i Coma, ha fet quatre ceros boníssims amb el que fins i tot hem pogut triar els tres recorreguts més ràpids. En el segon hem tingut a en Hippy que ha fet una pista impressionant sense penalitzar, la Collie molt ràpida però amb una falteta i la Sioux i la Saya que han resultat eliminades.

201806 Copa Fish201806 Copa ComaA l’hora de l’Agility, com abans, els primers en sortir han estat els petits i una de les darreres en sortir en S era l’Ela. Malauradament, no sabem ben bé perquè, no estava en condicions de fer-la, s’ha trobat malament a mig recorregut i hem hagut de sortir de la pista, deixant l’equip amb un eliminat, amb el que els mitjans sortien amb mes pressió.

201806 Copa Collie201806 Copa Saya En Taboo, primer en sortir ha fet una gran pista però ha resultat eliminat per acabar una porta abans del compte a l’eslàlom. En Drac ha acabat amb dues faltetes i la Striptease ha fet una gran pista sense cap por.

En categoria L el primer equip en sortir ha estat el Canic 2 i el primer participant en Hippy que ha decidit que aquest dissabte les zones no es tocaven i així ho ha fet.

201806 Copa Hippy201806 Copa SiouxLa Sioux ha fet una falteta a la passarel·la i la Saya ha tingut una penalització a la rampa. La Collie ha volat per la pista i ha fer algunes penalitzacions.

Al cap d’una estoneta, en l’equip Canic 1, el Fish ha fet un running espectacular i una fantàstica pista a zero. En Morgan ha tombat un pal i ha fet una heterodoxa tocada a la zona de la passarel·la, amb el cul! La Cora també ha fet una falteta a la passarel·la i la Coma ha tombat un palet.

Gràcies, però, a haver finalitzat tots quatre recorreguts hem acumulat un bon resultat i això ens ha portat finalment al tercer lloc en la posició final del podi per equips.

201805 Copa Podi Equip

 JBB0763 JBB0910 JBB0915 JBB0911 JBB1041 JBB1047