En Fish primer i la Coma i la Strip terceres

201804 Valles Podi Strip201804 Valles Podi Fish ComaA primera divisió, el jutge Dani Amigo, va posar-nos unes pistes amb alguns punts tècnics que no tots vam saber solventar.

El jumping va portar «pel camí de l’amargura» a en Morgan i la Collie. La Saya, que en un inici semblava que la tenia i havia fet un «mig» de llibre, es va flipar en un salt i es va eliminar com els seus companys. La nostra Dana, va sortir molt lenteta i la Maria va decidir no continuar amb la competició. Per sort, en Fish, la Striptease i la Coma, van mantenir l’orgull del club alt.

201804 Valles SayaA l’agility en Morgan es va portar molt bé però va ser absorbit per un túnel. La Saya va fer una pista molt fluida amb un palet a terra i una refusada en una entrada d’eslalom complicada. La Collie tampoc es va eliminar però també va tirar un palet i li van marcar la baixada de la passarel·la. Ara bé, la Coma i en Fish ens van deleitar amb els seus zeros espectaculars. En midi l’Strip va tenir una falta a la baixada de la passarel·la i un refús en un salt.

Aquestes pistetes, no del tot fàcils, van permetre que la Strip i la Coma ocupessin el tercer lloc al podi de les seves respectives categories i que en Fish, al final, fos primer.