En Loki una mica millor i la Fusa molt bé

201701 Maresme LokiLa prova de segona divisió de diumenge començava a una hora molt raonable, cap a les 11 del matí. Com a més era molt a prop de casa, aquest cop hem pogut estirar una mica més les hores de son.

El primer en sortir ha estat en Loki.

En Josep tenia fe en que la seva execució dels obstacles de contacte seria millor que en les darreres actuacions ja que entrenant ho està fent força millor. Realment ha estat així; a la passarel·la en Loki s’ha saltat la zona de baixada però amb menys contundència en altres cops, esperem que la pausa que ha fet en Josep després d’això li hagi fet notar que no li surt a compte voler sortir abans d’hora de l’obstacle.

Al balancí després d’un intent -fallit- de passar pel costat, en Loki ha fet una execució impecable on en Josep s’ha recreat felicitant-lo. Un final de pista molt ràpid els ha deixat als dos amb un molt bon gust de boca.

En la mànega del jumping ho han arrodonit amb una pista molt ràpida on en Josep ha corregit a temps un gairebé-refús a l’entrada d’un túnel i en Loki ha tombat el darrer de salt de la pista després de llençar-s’hi des d’una distància impossible.

201701 Maresme Sioux201701 Maresme FusaLa Sioux avui no estava molt centrada i ha tingut problemes amb l’eslàlom a les dues pistes al passar-se l’obstacle de llarg. En tots dos casos després de l’entrebanc a l’eslàlom li ha costat reconnectar-se amb el circuït i ha acabat eliminant-se quelcom que no és gens habitual en aquest equip.

El el cas de la Fusa, ha combinat un agility una mica atabalat amb salt a la passarel·la i tornant cap a la Berta cada cop que no tenia clar que havia de fer amb un jumping impecable, en un dels millors temps del dia i sense cap incident de conducció. Bravo Berta!

201701 Maresme Qumba201701 Maresme HippyEn l’agility en Qumba s’ha endut una falta a la passarel·la (que no ho semblava), una a la rampa (indiscutible) i un palet. Un pal també en el jumping han fet que la bèstia negra i la Mercè acabessin al onzè lloc de la classificació.

En Juanjo també competia amb en Hippy, un altre pastor australià, que ha començat amb un agility poc definit on el guia ha hagut d’estar pendent per esmenar ràpidament una sortida abans d’hora del slalom (cal dir que es sortia cap enrere) i un “despiste” al balancí i on ha tombat un palet. El jumping, però, ha estat impecable i això l’ha deixat al final just un lloc davant del seu company, en Qumba.

Per tant, com sempre, bones execucions i aspectes a millorar. Més a la propera.