En Robert i la Lluna guanyen a Terrassa

El passat diumenge vàrem anar a Terrassa, a la prova organitzada per LES FONTS agility club. Els d’iniciació vàrem tenir que matinar força i feia molt de fred, per sort va anar sortint el sol i ens vàrem anar escalfant…

En Iniciació ara només quedem dos gossos la Clowdy i la Nona. De la Nona no cal comentar res, ja que segueix despistada i la Janina ha de treure el nino cada cop per tant eliminat directe. L’Olga amb la Cloudy ja és una altre cosa, només els hi falta fer una de les pistes amb un refús, llàstima que va fer dos refusades en comptes d’una i per tant no va poder passar a segona, però segur que passa el pròxim cap de setmana. Ànims Olga que ja teniu tres potes a segona.

202201 Terrassa Clowdy202201 Terrassa Nona

Després es va  fer segona divisió, on podem destacar el primer lloc de la Lluna, i una molt bona posició de la Brisa, que va aconseguir un punt d’ascens.

En Toy, tenim a la Mel, com a comentari divertit va ser la única gossa de color blau de la competició, degut a que abans de sortir es va refregar a la pista d atletisme que era blava i va quedar tota tenyida. Pel que fa a la competició, no li va anar gaire bé: un eliminat en l’agility i al jumping una falta a l’eslàlom.

En Mini tenim a la Lluna que en l’agility va fer una falta en entrada dels pals però la resta perfecta. En el Jumping només un refús, però com que es varen eliminar molts gossos, al final en Robert i la Lluna varen aconseguir una merescuda primera posició en el podi.  

202201 Terrassa Mel202201 Terrassa Lluna

En L i XL tenim a la Mia i la Brisa. La Mia, tot i que ja te la marca per pujar a primera, encara no podia competir en aquesta divisió pel que va seguir practicant a segona divisió. En Marc i la Mia van fer un zero a l’agility però en el jumping es van eliminar. En el cas de la Brisa i l’Eugenia va ser al revés: va acabar eliminada en l agility però va fer un súper jumping que li va donar un punt per pujar de divisió.

202201 Terrassa Brisa202201 Terrassa Mia

Es questió de seguir treballant per anar millorant.