En Victor i la Neus ho peten

En Victor i en JazzLa Carme i la StripDissabte

Aquest dissabte, per variar, després de treballar tots els que hem volgut hem pogut anar a competir i aquest cop ben a prop de casa. Ara bé, això no ens ha estalviat haver d’anar correns per no arribar tard ja que el club no havia comunicat cap compromís d’horari.

Aquesta era la primera prova en grau 2 de la Patum i la seva guia estava bastant nerviosa. Bó i això la gossa ho ha fet molt be encara que amb eliminats, com sempre per culpa de la guia però l’important es passar-ho be.

En Loki ha fet unes zones espectaculars amb una caiguda d’un pal i un petit refus en el últim salt quan ja dones la pista per acabada i et relaxes, En el jumping han acabat eliminats per una manca d’entesa entre el gos i el seu guia.

202105 Maresme Loki

La Striptease, aprofitant-se de la seva experiència, s’ha marcat un doble zero amb pòdium. Molt be Striptease, seguim donant guerra!

En la categoria gran tenim a dos grans gossos:en Bruc que ens ha regalat unes pistasses però amb una falteta a la passarel.la i en Jazz que avui ha estat molt concentrat i ha aconseguit dos punts que li valen per pujar a grau 3 i el segon lloc en el pòdium.

202105 Maresme Strip202105 Maresme Jazz

En Victor i en BrucLa Neus i la PatumDiumenge

Diumenge no podia ser diferent: del llit a la competició i corre, que arribem tard perque sembla que la prova anterior està anant molt ràpida.

Aquest cop ens ha acompanyat en Fox que en l’agility, després d’una manca de coordinació amb el guia en un canvi a la rampa, ha resultat eliminat  per entrar al reves en un túnel. En el jumping ha fet un parell de faltetes però ha estat el gos mes ràpid de la manega.

 

202105 Maresme Fox 3

En Midi teníem nomes a en Loki que ha estat molt ràpid com sempre però en l’agility l’equip s’ha eliminat per un error de l’humà que ha decidit fer la pista una miqueta mes llarga. En el jumping tambvé hi ha hagut una mica de desconcentració i han resultat eliminats. Però el gos s’ho passat molt be i el guia sembla que també, vés quin remei!.

En Bruc avui ha decidit recuperar el protagonisme i ha quedat primer de la seva categoria regalant dues pistasses al seu guia i amb un doble zero amb velocitat. En Jazz no estava tant concentrat com ahir però ha fet molt bones pistes encara que en l’agility ha estat eliminat i en el jumping ha fet un parell d’errades.

202105 Maresme Patum202105 Maresme Bruc

A banda dels resultats, que han estat molt bons, el més important es veure com els equips anem millorant. Ara a descansar que ens ho tenim ben merescut i a seguir treballant per millorar cada dia mes.