Exigent però divertida

photo 2022 10 16 18 30 25 2photo 2022 10 16 18 30 25Al Baix Llobregat la competició de divisió d’honor va començar amb una pista d’agility molt i molt llarga. Un túnel seguit d’un altre túnel i un salt per darrera al final, després una rampa al costat d’un salt que no es feia, una mica mes lluny el que si que tocava… Es a dir, parany rera parany però divertida.

Es primers en sortir van ser els mitjans on la nostre representant, la Nugget, es va eliminar -com tants altres- per no poder seguir el ritme del gos. Després, en mida gran, en Fish i la Winter es van possar d’acord en eliminar-se en el mateix punt, fent un salt que no tocava. Només en Marc i la Mia van aconseguir no eliminar-se en la mànega, amb el que van guanyar-la.

En categoria petita la Thai va quedar primera, en Loki va fet una falta i dues refusades i la Patum es va eliminar Bé, de fet qui es va eliminar va ser la Neus, que li va dir a la gossa que fes un salt que no tocava. Cal reconeixer, però que es van marcar un eslàlom a distància al·lucinant.

FishEl jumping era una miqueta més fàcil però també calia còrrer molt i també tenia molt túnel-túnel.

La Nugget i en Fish van fer una gran pista, només amb una falteta, quedant terceres d’aquesta mànega. La Mia només va tenir una petita penalització per temps quedant segona en la mànega i la Winter va ser eliminada.

En mitjans en Loki va guanyar la mànega de jumping, la Thai va tombar un pal i la Patum Blue va caure eliminada en el penúltim salt però vàrem acabar molt contentes amb la nostra pista.

Al final, en el podi, vàrem tenir a en Sergio amb la Thai en el segon lloc de petits i a la Mia primera i en Fish tercer lloc de grans.

Ara esperar a la seguent prova per fer-ho encara millor. Per cert les pistes difícils pero molt maques.