Ens ha faltat rematar la feina

En un mati assoleiat, el grup de segona divisió hem anat a Caldes per la prova de La Daga.

201902 Valles Cloe201902 Valles Winter 4Hem començat amb el jumping en categoria mini on primer ha saltat la Boira i la Cristina que s’han eliminat en repetir un salt malgrat fer la resta de la pista perfecta.

Després ha saltat en Fox i en Fran que han fet una pista boníssima, llàstima de l’entrada a l’eslàlom que ha hagut de repetir i un pal que ha caigut.

El tercer en sortir ha estat en Loki i en Josep que també han fet molt bona pista però amb un refús a l’eslàlom i un altre en un enrere.

201902 Valles Fox201902 Valles Loki 2En estàndard han començat la Cloe i en Joan Miquel amb un jumping perfecte i bon temps amb el que han quedat segons de la mànega.

Després han saltat la Winter i en David que s’han eliminat en passar-se de llarg el túnel i fer un salt que no tocava.

201902 Valles Boira201902 Valles DicA continuació en Dic i la Mercè també estaven fent una bona pista però s’han eliminat al prendre al salt de longitud en diagonal.

Finalment la Mel  i jo hem començat força bé però cap al final ha entrat en un túnel per la boca que no tocava i ens hem eliminat.

En l’agility ha començat la Boira fent una pista perfecte a zero. Ben fet!

Després en Loki s’ha eliminat en repetir el balancí dons el primer cop ha fet un clàssic supersalt.

L’últim de mini ha estat en Fox que ha fet dues faltes i un refús a l’entrada de l’eslàlom, resultant al final el millor classificat del club amb una setena posició.

201902 Valles MelEn estàndard ha començat la Winter que s’ha eliminat en repetir el balancí.

La segona ha estat la Mel que tampoc tenia el dia i s’ha eliminat en no fer un salt enrere.

Just darrere ha sortit en Dic que ha fet un agility perfecte a 0 quedant, a més, el segon millor de la mànega.

Per últim la Cloe, que ha sortit amb la pressió d’haver fet un jumping perfecte, ha fet un refús a l’eslàlom però la pista anava sortint bé fins que a la rampa la Cloe no ha fet la zona com en Joan Miquel volia i li ha repetit eliminant-se. Tot i així han estat els millors del club amb una setena posició.

Esperem que  a la propera estiguem mes regulars que avui.