Historia d’un eslàlom i dues passarel·les

201704 Neo Podi Carme201704 Neo Drac2La prova de DH comença a les 9 del mati amb un bon solet i una miqueta de vent. El jumping presenta una peculiaritat: es podia triar per quina banda es començava l’eslàlom i cadascú ha reconegut com ha cregut convenient. Hauran encertat els nostres guies?

L’Ela ha estat la primera: una entrada perfecta al eslàlom a distància per la dreta (l’entrada «fàcil») i només un refús en un salt.

Després el Drac l’agafa perfectament per l’esquerra – a l’Elisenda li agrada més el risc-, després cau un palet però acaba amb una excel·lent pista.

L’Striptease surt inspirada, l’agafa per l’esquerra -una altra guia agossarada- i acaba a zero.

Finalment, en estàndard, la Cora agafa l’eslàlom per la dreta, es despista una mica amb una boca del túnel però al final acaba també a zero. En resum, dues entrades per la dreta, dues per l’esquerra i bons jumpings de tots.

201704 Neo ElaL’agility te dues passarel·les, un altre repte  a superar. L’Ela és la primera, però ai!!! Es cau des de dalt de la passarel·la per un cop de vent.   Malgrat l’espant de la Neus, l’Ela ha tornat a fer-la a la perfecció i la segona vegada que calia fer-la també! Sembla que no ha estat res.

El Drac ha fet les dues passarel·les de llibre però, després, cal dir que s’havia tret abans la pressió al haver entrat a un túnel que no tocava.

L’Striptease ha assegurat la zona del balanci i si bé una de les passarel·les l’ha fet xip-xip pe, la segona l’ha clavat!!

La Cora també ha fet les dues passarel·les com tocava però cap al final del recorregut ens ha permès gaudir de «com entrar a un túnel pel camí mes llarg».

Al final, bones sensacions per a tots i el segon lloc de mini-midi per l’Striptease!

201704 Neo Strip201704 Neo Cora