I Open Schnautzer Badalona 2017

201710 Badalona Schnauzer LuluEl 25 de novembre es va celebrar el primer Open de schnautzer a Badalona. Va ser un campionat on es van apuntar 20 schnautzer minis i midis. 

A les set de la tarda, ja amb els focus encesos, va començar aquesta competició especial on la Lulú va ser la única del club d’agilty Cànic.

Unes hores abans de l’open la Lulú ja va mostrar la seva facilitat en la prova de grau II on va ser una de les més ràpides. Va fer una pista de jumping amb zero faltes on va quedar segona però desprès, a la pista d’agility, va fer un refús per culpa del seu guia que es va liar molt. Resultat: al final va quedar cinquena del grau II mini i midi. Això vol dir que el seu guia encara no està tan preparat com la Lulú i ha d’entrenar més.

201710 Badalona Schnauzer GrupA l’Open dels schnautzers la Lulú estava en «família». En la primera pista, el jumping, va eliminar-se al entrar al primer tunel per la banda equivocada per culpa del seu guia, després la resta de la pista la va fer impecable. La segona pista d’agility va ver sense falta però, com el seu guia es va embolicar una altra vegada, no va fer tan bon temps com hagués merescut.

En resum: la Lulú va mostrar un altre cop que ella és una de les millors, esperem que el seu guia es posi les piles per estar a la seva alçada.

A dos quarts de nou la competició va acabar amb la foto de grup de tots els schnautzers. Al final cada participant es va endur un petit record a l’hora que començava a ploure, a l’hora perfecta, quan ja s’havia acabat tot.