La Boira guanya en grau 1 a Badalona

201901 Badalona Podi G1Aquest dissabte el Club d’Agility Badalona va arrancar amb la primera prova de l’any puntuable pel campionat d’Espanya, comptant amb Jordi Boix com a jutge pels agility de grau I.

I allí estàvem els caniquillus del club per a donar-ho tot. Cal mencionar especialment als binomis debutants: Antonio & Max i Christian & Athos, que s’estrenaven en el món de la competició i que, per cert, ho van fer força bé.

201901 Badalona BoiraLa primera pista era exigent, d’aquestes que l’humà s’havia de deixar les cames per indicar al gos el recorregut. Sort que en el club tenim profes als que també els agraden les pistes de córrer i d’aquestes ja estem acostumats a fer-ne 😉

La jornada va arrancar amb la primera mànega i els minis a pista. La Boira i la Cristina estrenaven running a la passarel·la i no els va sortir mal del tot. Llàstima que la Boira va sortir de l’eslàlom abans de temps i no van acabar la pista a zero.

A la categoria midi estaven la Winter i el David que van començar molt bé i concentrats però un refús a l’eslàlom i un refús i una falta a la rampa, van fer que David decidira eliminar-se i treballar les zones de contacte que tanta feina estan portant.

I a la categoria d’estàndard va començar l’Antonio amb el Max, el Max molt concentrat va començar molt bé la pista tirant un pal a terra fins que va arribar a l’eslàlom on hi va fer un parell de faltes aconseguint acabar bé l’obstacle. Però més endavant quan s’havia de fer la rampa, Max va ser absorbit per un túnel atrapagossos i van quedar eliminats.

A continuació el Joan Miquel i la Cloe, van començar també molt bé la pista fins que van arribar a l’eslàlom i la Cloe va decidir que molava més entrar pel segon pal i després va decidir sortir abans, tot i així van aconseguir salvar l’obstacle fins arribar a la rampa on el Joan Miquel va decidir eliminar-se per continuar treballant les zones.

Per acabar la primera mànega van entrar a pista l’Athos i el Christian amb moltes ganes de fer pista. L’Athos anava tan fletxat al segon obstacle que quasi se’n va a la passarel·la en compte del balancí, sort que Christian va rectificar a temps i van poder continuar la pista. Amb un pal a terra van arribar a l’eslàlom i l’Athos va decidir solidaritzar-se amb els companys “perrunos” sortint-se de l’eslàlom abans d’acabar-lo. No obstant, van aconseguir acabar l’obstacle i van fer bones zones però l’Athos va acabar eliminant-se fent un salt que no tocava.

201901 Badalona WinterA201901 Badalona Chloe la segona mànega, van començar la Boira i la Cristina que ara sí van aconseguir fer una pista i una millor passarel·la. La Cristina estava tant contenta per la passarel·la que s’acabava de marcar la Boira que se li va oblidar enviar-la al següent obstacle aconseguint el refús que impediria el zero que li manca a la Boira per passar a grau II.

Pel que toca al David i la Winter a la segona mànega, van començar realment bé amb un bon balancí i una bona conducció fins que la Winter va arribar a la passarel·la i va fer de les seves. David va aprofitar per seguir treballant i consolidant aquests obstacles.

En Max i Antonio, van sortir amb ganes però un altre pal a terra i un par de refusos a l’eslàlom van fer que s’eliminessin a la segona mànega.

Pel que fa a l’Athos i al Christian, van fer una “pistassa” a la segona mànega i, quan quasi es deixava entreveure que podien acabar la pista zero, l’Athos va decidir canviar la direcció del salt quedant eliminats.

Per acabar la segona mànega, la Cloe i Joan Miquel van començar bé i ràpids però una falta a l’eslàlom i un balancí volador, va fer que el Joan Miquel s’eliminara i continuara treballant les zones que tant mal de cap ens porta a tots.

A la classificació final, la Boira va aconseguir pujar al podi amb la primera posició en la categoria de mini-midi.

Una bona entrada d’any amb bones sensacions dels caniquillus que anirem transformant en zeros al llarg de l’any, n’estic convençuda.