La Coma guanya a Connecting dogs

Dissabte 29 d’abril, primer dia de la prova triple al Connecting Dogs vam tenir una gran representació del Cànic.

201704 Connecting Podi Coma dissVàrem començar per un agility amb unes quantes trampes. En estandar vam tenir a la Coma que va fer una bona pista però va penalitzar una mica en temps, seguida del Hippy que va deçidir fer un túnel enlloc de la passarel·la (si, aquesta era una de les trampes). El Morgan va voler ser solidari amb el Hippy i es va eliminar al mateix lloc, demostrant així que els companys son el primer. La Sioux ho va fer molt bè, però el Juanjo va marxar molt d’hora i va fer un salt per davant quan tocava per darrera.

Seguidament vam tenir als petits on la Strip un altre cop va ser solidària i va fer el mateix que la Sioux, fer un hop enlloc d’un rere. I finalment, però no menys important el Drac, que va decidir que la pista estava molt nova i ‘shavia de marcar amb la seva olor…sort que la Elisenda el va agafar a temps per no haver de demanar una bossa al jutge.

Com a l’agility no vam tenir molta sort, ho vam compensar amb jumping. La Coma i el Drac es van inspirar i van fer un 0 tots dos. Amb això, el Drac i la Elisenda es van guanyar la tercera posició al podi i a més a més la classificació pel Campionat d’Espanya 2018, enhorabona! A la Coma les seves dues pistes li van donar la segona posició al podi d’estàndar.

La Sioux va decidir que no era dia per fer reres i es va eliminar fent un salt al revès. El Hippy per això va salvar l’honor familiar fent un súper 0 amb la Mercè. El Morgan va fer una molt bona pista amb algun palet al terra i la Strip tambè va fer molt bona pista amb un refús tan sols.

201704 Connecting Podi Panx201704 Connecting Podi Coma diumDiumenge la representació del Cànic no era tan gran com dissabte però els que hi èrem ho vam fer molt bè.

Començant pel jumping, la Piña va fer una pistassa a 0, molt ràpida i fluida, on va demostrar que els petits poden còrrer més que els grans.

A estàndar teníem a la Coma, que va fer la pista a 0; la Maggie que no li va agradar el salt doble i en una despistada al final es va eliminar; i la Lola, que portava una pistassa estupenda fins que un túnel la va absorbir al final de tot provocant la seva eliminació.

Amb l’agility no vam tenir tanta sort…la Piña va repetir la zona per assegurar-la; la Maggie i el seu guia tenien un dia poc compenetrat i tambè es va eliminar. La Lola va fer una bona pista i la Coma va fer un altre 0. Finalment, la Piña va quedar al podi de mini-midi i la Coma va quedar primera al podi d’estàndar i classificada pel Campionat d’Espanya 2018!