La Cora va guanyar a Badalona

201711 Badalona Podi CoraDiumenge de bon matí, en un dia fred i tapadot a Badalona, hi havia força participants del Canic.

Vam començar per l’agility on els primers en sortir van ser els mini-midi. Del Cànic només hi havia el Toni i la Piña, que ho van fer molt bé. Llàstima de la falta pel pal que va caure just abans de la rampa.

Després va ser el torn dels estàndards.

En Dic va fer molt bona pista però quan, ja acabava, va decidir fer una falta al saltar-se la zona de baixada de la passarel·la. Tot i això va entrar en el temps fixat.

En Morgan es veu que tenia fred i va sortir molt decidit a fer la pista, sense aturar-se ni retrocedir. Així, davant d’una Elisenda al·lucinada, va decidir fer el túnel que li venia més recte enlloc de fer el que tocava on havia de girar una mica.

La Lola va sortir molt concentrada però el Secun no tant amb el que va indicar-li el túnel equivocat a la Lola. Potser volien ser solidaris amb el Morgan prenent el mateix túnel que ell…

En Hippy, que es veu que també tenia ganes d’acabar aviat, va tenir dues faltes en les baixades de la rampa i de la passarel·la,

En Fish també tenia fred i va començar abans que l’Eva li indiqués. Ella, però, va decidir el·liminar-lo per tal de tornar a començar de manera correcta.

En Duc va fer una pista perfecta, però va penalitzar per temps.

Finalment la Cora, com sempre, va fer una pista impecable a zero.

 Bones pistes de la PinyaA l’hora del jumping la cosa havia millorat i ja feia un bon solet:

A la Piña li va tornar a passar el mateix que en el jumping, va fer una falta al tombar el primer salt i després va fer una molt bona pista.

Aquesta cop la que va sortir poc concentrada va ser la Lola, que va decidir anar a inspeccionar i olorar la pista abans de començar. En Secun la va fer tornar a l’inici i es van eliminar.

En Morgan va demostrar que és d’idees fixes i va tornar a entrar al túnel que li venia més recte. I és que això de canviar de sentit no li agrada. Ell endavant, sempre endavant!!

En Fish ho va fer molt bé, llàstima de la falta per tirar un pal.

En Hippy va fer dues faltes per tombar dos pals a terra.

En Dic va fer la pista molt concentrat, però aquesta vegada va ser la seva mestressa la que va tenir un oblit enmig de la pista, perdent així uns segons. Bo i això va acabar a 0.

I la Cora, una altra vegada, una pista perfecta a zero. Aquesta parella no falla mai!

En Duc va tornar a fer la pista sense cap errada, però penalitzant per temps.

Al final la Cora va aconseguir quedar primera a la classificació final i en Dic es va quedar a la quarta posició. Molt bé per tots dos!!