La darrera a Reus

La prova començava a dos quarts de nou a Reus pel que ha tocat llevar-se com si fos un dia laborable 🙁

201805 Reus Jake201805 Reus DicMentre fem viatge, un cop ja activats, anem revisant les classificacions. En segona divisió en Loki i en Jake estan al quart-cinquè lloc però amb gossos molt a prop. Per equips el Cànic va tercer i cal defensar-ho per que els quarts estan a tocar. En primera divisió la Coma està tranquila en segona posició amb el primer i tercer prou separats com per que res canvii en aquesta jornada i la Striptease va tercera amb opcions de pujar al segon lloc. La resta, però, també han d’assegurar un bon lloc per mantenir la classificació individual o arribar-hi i l’equip també va tercer. En divisió d’honor la Cora va primera i és molt possible que consolidi avui aquest lloc privilegiat, en Drac és segon amb claredat però està lluitant per la selecció pel British Open, a en Taboo li manca una prova amb excel·lent per classificar-se per la Copa Catalunya en individual i l’equip també és tercer.

201805 Reus Sioux201805 MorganAmb tot això al cap comença la prova amb el jumping de segona divisió: un jumping molt ràpid i obert que semblava fet a mida per en Loki. Aquest però ha decidit passar-se de llarg el slalom i després fer-lo freestyle amb el que han acabat amb dues faltes i un temps gens lluït. Sort que la Mercè amb en Hippy i en Juanjo amb la Sioux han fet una pista sense errors per mantenir el nivell de l’equip. La Mercè i l’Ezequiel també han fet una pista perfecta amb en Dic i la Mel i la Mònica i en Jake han acabat amb només un malentès en un salt per darrera.

201805 Coma201805 SayaEn l’agility en Loki ha tornat a la seva essència anti-balancí només l’ha fet (i no del tot bé) després de diverses passades de llarg i eliminar-se. Després a tota velocitat però, es clar, saltant-se la baixada de la passarel·la. En Jake s’ha soldaritzat amb en Loki i ha decidit que la pista seria millor com un jumping. En Hippy també estava poc motivat per les zones de baixada però ha acabat  el seu recorregut. La Sioux una mica millor però també una falta. A veure com quedarà ara la classificació per equips. Pel que fa a la Mel ha sortir del balancí i també falta a la baixada de la rampa. Només la Mercè ha tornat a fer la pista sense errors amb en Dic i aconseguint el punt que li mancava per classificar-se per la Copa Catalunya.

201805 Strip201805 Reus ElaEn primera divisió han començat també per un jumping que requeria una mica d’atenció que ha fet estralls entre els nostres competidors. La Striptease estava molt estranya i s’aturava abans d’alguns salts amb el que ha acabat amb unes quantes refusades. En Fish també estava molt poc centrat, en Morgan i la Collie també han penalitzat amb un refús en un salt per darrera … Només la Coma i la Saya han aconseguit acabar sense faltes ni que la primera amb una mica de penalització de temps.

A l’hora de l’agility la Striptease ha seguit molt insegura a l’hora de saltar. També en aquest agility hem tingut faltes i comportaments poc habituals en la resta dels nostres representants. Aquest cop la Coma ha estat la única en acabar sense errors i al final ha estat cinquena en la classificació conjunta.

201805 Reus Drac201805 Reus TabooEn divisió d’honor la jornada ha començat per l’agility i l’Ela ha estat la primera del club. Ha completat la pista sense errors i ha penalitzat només 17 centèssimes en temps. En Taboo en tenia prou amb una pista amb menys de 10 punts i ha fet un  recorregut al límit, fregant els diversos punts de risc i amb una passarel·la espectacular. L’obstàcle 17 era l’eslàlom i allà ha decidit passar pel costat, un cop corregit un salt a la baixada de la rampa la deixa amb 10 punts de penalització. Tot plegat ha anat prou ràpid com per que, bo i repetir el slalom, entri dins el TRS final (1,15 cops el temps del millor gos). La Cora, que ja surt com a campiona de la lliga, ha fet l’agility a zero sense cap problema.

A l’hora del jumping, l’Ela ha tornat a fer un zero. En Drac també ha fet un zero i amb bon ritme. En Taboo ha tornat a sortir molt espitós i, aquest cop si, s’ha eliminat però ja no li calia per la classificació individual. Pel que fa a la Cora ha arrodonit la temporada amb un agility perfecte a zero. Això ha ajudat a sumar més punts per torneu per equips en divisió d’honor.