La lliga catalana en DH plena d’emoció

201710 Green Drac201710 Green Podi DracDels equips de DH nomès l’Ela i en Drac, que en la darrera jornada havien perdut el seu lideratge a la lliga, es van veure en cor d’anar fins a Lleida a competir.

Malauradament, l’Ela va ser operada dijous i ha hagut de fer repòs, de manera que haurà de continuar lluitant per la lliga a la propera prova.

Aquest cop el jutge va posar pistes més rapides del que semblava des de fora i amb força tècnica en l’entrada del slalom i amb canvis a les zones. Van ser pistes molt divertides i tot un repte, i, a més, sense passarel·la, que de tant en tant, també està molt bé!

En Drac i l’Elisenda anaven amb moltes ganes de recuperar posicions però tot i fer doble zero i la seva tercera posició al podi, van acabar amb els mateixos punts que la Noa, del Neo Reus, l’actual líder de la lliga. Mantenen, per tant, les distàncies però ara se’ls acosta perillosament la Time, de La Daga, que va guanyar la prova i ara esta en tercera posició a la  lliga a només 3 punts d’en Drac.

Aquesta lliga està sent molt emocionant.