La Mònica torna a fer doble podi

201912 Valles Kuma201912 Valles JakeAquest diumenge la prova al Vallès va començar amb un vent de mil dimonis.

Vàrem començar per el jumping en mida toy on el Kuma i la Mònica van fer la pista a 0 sense que el vent se’ls emportés.

201912 Valles Thor201912 Valles JazzEn mini en Loki i en Josep es van eliminar al segon obstàcle al fer el túnel pel costat que no tocava.

En midi la Merce i la Nugget es van eliminar després d’una pista en que van anar poc centrades. El darrer equip, la Mónica i en Jake, van aconseguir acabar-lo a zero.

En estàndar en Joan Miquel va sortir amb la Cloe que tenia molta por per culpa d’uns trets o petards que s’havien sentiit abans i al final no va voler fer la pista.

En mida gran en Jazz amb el Víctor van fer un zero. En Thor amb la Isabel es van eliminar.al passar-se un salt de llarg i seguir.

201912 Valles Loki201912 Valles Nugget2 A l’hora de l’agility ens vàrem trobar que, per culpa del gran vent que havia bufat en la nit anterior, la passarel·la havia caigut i s’havia trecat pel que vàrem fer pistes sense passarel·la.

NuggetKumaEl primer en saltar va ser en Kuma que va tornar a fer un zero. En Loki es va tornar a eliminar quan en Josep li va fer repetir el balancí que el primer cop es va passar pel costat i al segon va sortir volant.

En midi el Jake va fer una refusada i una falta. La Mercè i la Nugget van fer una pistassa a zero. un 0.

En estándar el Jazz es va eliminar quan en Victor li va fer repetir una rampa que ho havia sortit gairé bé. La Cloe seguia amb por dels trets i no va voler saltar. En Thor es va eliminar després d’alguns problemes al eslàlom.

Al final en el podi de toy i mini vàrem tenir a en Kuma en primer lloc i en el de midi a en Jake en segon lloc i la Nugget en tercer.